Rosalinda, Foto: Printscreen/youtube/Deborah C. Eke.

šokiraćete se

Ovako sada izgleda čuvena Rosalinda: Otela od pevačice 22 godine starijeg milionera, sestru joj kidnapovali a ona..

Talija je od 2000. u braku sa 22 godine starijim milionerom Tomijem Motolom, bivšim mužem Maraje Keri.

Objavljeno: 12.09.2024. 08:12h

Talija, koja je igrama čuvenu Rosalindu iz serije, jedna je od najuspešnijih i najuticajnijih meksičkih pevačica.

Jedna je od najprodovanijih muzičkih umetnica svih vremena, te su je mediji prozvali i kraljicom latino popa.

Pored "Rosalinde", slavu su joj donele i serije "Marimar" i "Marija iz predgrađa".

Brak sa 22 godine starijim milionerom

Talija je od 2000. u braku sa 22 godine starijim milionerom Tomijem Motolom, bivšim mužem Maraje Keri.

Tomi Motola (76) je nekadašnji vlasnik kompanije „Sony“, a par je u braku dobio dvoje dece, ćerku Sabrinu i sina Metjua.

Čuvena Rosalinda za sebe kaže da je veoma zabavna, ali predana i brižna majka, racionalna u granicama koje mora da postavi radi sigurnosti svojih mališana.

Pobedila lajmsku bolest

FOTO: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: AP
FOTO: Profimedia

Posle prvog porođaja obolela je od lajmske bolesti o čemu je otvoreno govorila.

„Znojila bih se kao nikad ranije, sve me je bolelo, kosa je počela da mi opada“, ispričala je svojevremeno glumica. Srećom, uspela je da se oporavi i vrati se uobičajenim aktivnostima.

Tokom trudnoće napisala je dve knjige - jednu o svom životu i o tome kako prepreke pretvoriti u prilike da se popraviš kao ličnost i drugu posvećenu majkama i deci.

Kidnapovali su joj sestre

Veliki šok doživela je 2002, kada su njene sestre Laura i Ernestina kidnapovane. Prva je oslobođena 18 dana nakon otmice, dok je druga u zatočeništvu bila 36 dana.

Talija u 53. godini izgleda neverovatno

Talija danas ima 53 godine, a na aktuelnoj Nedelji mode u Njujorku privukla je veliku pažnju svojom pojavom. Prisustvovala je reviji Tomija Hilfigera.

Za ovu priliku ponela je dugu plavu suknju sa crnim pojasom oko struka u kombinaciji sa belom košuljom. Stajling je začinila crnim čizmama i kačketom.

Meksička zvezda je inače redovna gošća na gala događajima širom sveta, a primetno je da u šestoj deceniji izgleda neverovatno.

Teško detinjstvo

Najmlađa od pet ćerki slikarke Jolande Mirande Mange i doktora patologije, poznatog naučnika i pisca Ernesta Sodija Palaresa, kao da je pronašla eliksir večite mladosti. I mada sada blista od sreće, nije u njenom životu sve oduvek bilo tako. Talija je ostala bez oca sa šest godina. Dr Palares preminuo je od dijabetesa, a njoj je nakon toga dijagnostikovan dezintegrativni poremećaj. Bila je i žrtva vršnjačkog nasilja, deca su je zadirkivala jer "nema oca".

Ipak, Talijin talenat bio je jači od svega. Kao devojčica je svirala klavir na Nacionalnom muzičkom konzervatorijumu i vrlo rano počela da govori francuski.

Sa devet godina postala je članica dečjeg benda "Pac Man". U detinjstvu je menjala grupe, a 1990. izdala je prvi album pod umetničkim imenom Talija. Sredinom i krajem devedesetih postigla je međunarodni uspeh, a početkom 2000. probila se na američko tržište.

Posle Rosalinde nije više glumila u telenovelama, ali je nastavila da snima filmove (Mambo Café, The Minions). Bavi se i modnim dizajnom na koji sa ponosom prenosi elemente meksičke kulture. Veoma je posvećena humanitarnom radu.

(Espreso/blic žena/prenela PV)