Perišić i Modrić, Foto: EPA/Filip Singer

haos

Trese se Hrvatska: Slavnog asa napustila supruga zbog afere sa poznatom pevačicom?

Komšijski mediji bruje

Objavljeno: 11.09.2024. 14:07h > 15:58h

Proslavljeni hrvatski fudbaler Ivan Perišić je nedavno raskinuo saradnju sa splitskim Hajdukom, a navodno je sukob sa Đenarom Gatuzom bila kap koja je prelila čašu.

Iskusni as je iznenada napustio klub u koji je došao sa velikim ambicijama.

- Došao sam u Hajduk u nadi da ćemo zajedno ostvariti san i uzeti titulu. Imao sam dobar ugovor u Totenhemu, a i povređen sam imao izvrsnu ponudu velikog stranog kluba, gde bih imao fantastične uslove za rehabilitaciju i barem jednake šanse za igranje kao što sam imao ovde. Umesto toga, na poziv uprave kluba i navijačkog puka, odabrao sam život bez porodice koja živi u inostranstvu u nadi da mogu pomoći u borbi za titulu i plasman u grupnu fazu Lige šampiona - rekao je Perišić po napuštanju kluba.

Ipak, sada su hrvatski mediji objavili nove informacije koje se tiču nekadašnjeg fudbalera Intera, Bajerna, Totenhema, Borusije i ostalih...

Novodno je Perišić napustio Hrvatsku zbog afere sa poznatom pevačicom, piše net.hr.

Ivan Perišićfoto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sportski direktor Hajduka, Nikola Kalinić, izjavio je da je negativna atmosfera nepoželjno uticala na klub i Perišićevu porodicu.

- Žao nam je što se stvorila atmosfera koja se izrazito negativno odrazila na Klub, ali posebno na Ivana i njegovu porodicu koji su nezasluženo doživeli brojne neprijatnosti - rekao je Nikola.

Prema nezvaničnim informacijama, Perišićeva supruga je prvo napustila Hrvatsku zbog tih navodnih problema, a ubrzo za njom je krenuo i sam fudbaler.

Bonus video:

(Espreso sport/net.hr)