Albanska veridba, Foto: Printscreen/tiktok/betaatas

pažnja

O najluksuznijoj albanskoj veridbi bruje svi: Zbog prizora će vas pojesti živi blam, i brat od mlade "omastio brke"

Elizabeta, devojka iz Albanije, pokazala je, između ostalog, kakve sve darove budući mladoženja donosi njoj, ali i njenoj porodici - prvenstveno bratu.

Objavljeno: 10.09.2024. 07:54h > 07:57h

Albanka, po imenu Elizabeta, pokazala je na svom TikToku kako izgleda prosidba u njenom slučaju i reakicije nikako nisu mogle da izostanu.

Elizabeta, devojka iz Albanije, pokazala je, između ostalog, kakve sve darove budući mladoženja donosi njoj, ali i njenoj porodici - prvenstveno bratu. Tako smo, u prvom klipu, mogli da vidimo vrlo velikodušne poklone namenjene njemu, a između ostalog tu su bile lakvane i skupe cipele, pafemi, ručni sat, kajševi, ali i čokolade. Naravno, sve se nalazilo u providnim kutijama optočenim zlatnim detaljima.

Buduća mlada je, potom, prikazala svoje poklone - zlatnu haljinu sa velikom ogrlicom, cipele, tašnu - i još nakita. Pretpostavljate - od zlata. Ni kod nje nisu izostali parfemi, ali ni slatkiši.

Svi su se, potom, počastili slatkim i slanim specijalitetima - što je, takođe, bilo snimljeno i postavljeno na društvene mreže.

U komentarima su jedni bili vrlo iznenađeni prizorom i smatrali da su mladenci otišli u veliku krajnost i svojevrsno preterivanje i hvalisanje novcem koji poseduju, dok su drugi pisali da ovakav tretman svaka devojka zaslužuje.

Elizabeta je u nastavku podelila i nekoliko video zapisa sa svadbe, koja je, takođe, bila vrlo glamurozna i skupa, ali što je najvažnije - vesela.

(Espreso/blic žena/prenela PV)