Savršene i preukusne šnicle, Foto: Jela Jelena Petrović

VIDEO

Šnicle od kojih zastaje dah: Baka je podelila svoj čuveni recept koji retko ko zna - caka je u načinu prženja

Ovaj recept morate da prepišete

Objavljeno: 07.09.2024. 08:30h

Potrebno je:

  • par pilećih grudi
  • 100 gr brašna
  • 100 gr prezli
  • 100 gr kačkavalja
  • 2 kašike senfa
  • ulje soli

Priprema:

Meso iseći na šnicle pa ga posoliti. Meso premazati sa senfom . U prezle narendati kačkavalja izmešati.

FOTO: Jela Jelena Petrović
FOTO: Jela Jelena Petrović

Šnicle uvaljati u brašno jajai prezle sa kačkavaljem. Pržiti na srednjoj temperaturi pokrivene, da porumene sa jedne i druge strane. Vaditi na papirni salvet da upije salvetu.

Nikad lepše Tako hrskava spolja a u sredini fine mekane šnicle.

Bonus video:

(Espreso / I.O.)