Vraća se Džejms Naneli, a potpisuje i Bili Beron?, Foto: Starsport/Montaža

brutalni igrači

Vraća se Džejms Naneli, a potpisuje i Bili Beron?

Veliki igrači i još veća pojačanja

Objavljeno: 04.09.2024. 20:03h > 21:42h

Sezona u evropskoj košarci još uvek nije počela, a uveliko se govori o pojačanjima, iako je većina klubova u Evroligi gotovo popunila svoje rostere.

KK Partizan i KK Crvena zvezda, napravili su dobar posao na letošnjoj transfer pijaci, međutim, navijači večitih rivala još uvek prizivaju potpise nekih novih lica u svojim voljenim klubovima.

foto: Starsport©

Na tržištu je ostao mali broj slobodnih evroligaških igrača, a reč je o sjajnim i iskusnim košarkašima.

Džejms Naneli, Riki Rubio, Bili Baron i Raul Neto predvode dugačku listu igrača koji su još uvek na raspolaganju iz sezone Evrolige 2023/2024 i koji bi mogli značajno da pojačaju timove uoči nove sezone, piše "Basket news".

FOTO: Starsport
FOTO: Starsport
FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović
FOTO: Starsport
FOTO: Starsport
FOTO: Starsport
FOTO: Starsport

Prtizan se nedavno rastao od Nanelija, nažalost uz dosta ružnih reči na društvenim mrežama. Dileme nema da Naneli, iako je zagazio u 36. godinu života, još uvek može da da ogroman doprinos nekoj od evroligaških ekipa. Za oproštaj je rano, pa se očekuje povratak na evroligaške parkete fantastičnog "crnog strelca".

Riki Rubiofoto: EPA/Enric Fontcuberta

O iskustvo Rubija i Neta na pleju je suvišno i govoriti... Nema tima kojima ovi košarkaši ne bi legli kao kec na deset. Sa druge strane, uprkos brojnim povredama koje su mu usporile razvoj u karijeri, Bili Beron još ima municije u svojim rukama.

FOTO: Starsport
FOTO: Starsport
FOTO: Savino Paolella/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Starsport©
FOTO: Starsport©

Neverovatni šuter je dokazao kako u Zvezdi, tako i ostalim kubovima da je reč o fantastičnom strelcu i karakteru na parketu.

Finiš prelaznog roka uoči starta Evrolige obećava, a videćemo gde će pomenuti trojac nastaviti svoje bogate i uspešne karijere.

Bonus video:

(Espreso sport)