Nataša Stanković, Foto: Printscreen/Instagram/natasastankovic__

pažnja

Pogledajte kako izgleda vrelo telo Nataše koja je šutnula indijskog milionera i vratila u Srbiju: Bikini sve otkrio

Nataša se u međuvremenu sa sinom vratila u Srbiju, odakle ovih dana pratioce na Instagramu, a ima ih 4,1 milion, pozdravlja fotografijama u kupaćem kostimu.

Objavljeno: 29.08.2024. 09:55h > 09:58h

Nataša Stanković iz Požarevca pažnju javnosti privukla je posle udaje za Hardika Pandju, slavnog indijskog kriket igrača, ali je ljubavi i braku iznenada došao kraj.

Nataša Stanković nedavno je potvrdila da se razvodi od supruga Hardika, sa kojim ima sina.

„Dali smo sve od sebe, ali verujemo da je razlaz u najboljem interesu za oboje. Ovo je bila teška odluka, s obzirom na radost, uzajamno poštovanje i zajedništvo koje smo imali dok smo gradili našu porodicu. Blagosloveni smo Agastjom, koji će nastaviti da bude centar našeg života i oboje ćemo biti uz njega kako bismo mu pružili sve što možemo da bi bio srećan“, navodi se u zajedničkom saopštenju bivših supružnika.

Nataša se u međuvremenu sa sinom vratila u Srbiju, odakle ovih dana pratioce na Instagramu, a ima ih 4,1 milion, pozdravlja fotografijama u kupaćem kostimu.

foto: Printscreen Instagram/natasastankovic__

Zanosna Nataša uživa na reci, nije poznato kojoj, ali i u zalogajima nacionalne kuhinje – kulenu, kobasici, slanini i ajvaru – koji su joj u Indiji, po svemu sudeći, nedostajali.

Nije poznato da li Nataša sa sinom u Srbiji boravi samo turistički ili su trajno odlučili da se vrate.

FOTO: Printscreen/Instagram/natasastankovic__
FOTO: Printscreen/Instagram/natasastankovic__

Podsetimo, Nataša Stanković se sa bogatim kriketašom verila u januaru 2020, a pola godine kasnije dobili su sina. Par se venčao tokom pandemije koronavirusa, da bi već u februaru 2023. obnovili zavete.

Nataša je 2012. u Indiju otišla kao model, a ubrzo je postala bolivudska zvezda nakon što je glumila u političkoj drami „Satyagraha“.

Procenjuje se da bi zbog razvoda Hardik mogao da izgubio 70 odsto bogatstva, koje se procenjuje na oko 940 miliona dolara.

(Espreso/Blic žena/Prenela PV)