Foto: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

DA LI JOJ JE OVO TREBALO?

Svi se obrušili na nju, a istina je drugačija... Novi detalji razvoda koji je šokirao narod, ko bi rekao?

Izvori su rešili da progovore o glumcu

Objavljeno: 28.08.2024. 12:42h

Dženifer Lopez dugo se, čini se, borila s promenama raspoloženja svog uskoro bivšeg supruga Bena Afleka. Pevačica i glumica pokušavala je da kontroliše to njegovo loše raspoloženje, brinula se za svog 52-godišnjeg supruga, a često mu je bila poput majke, tvrde izvori za magazin People.

Izvori bliski slavnom paru tvrde da je Ben često bio frustriran i imao svoje "mračne epizode", iako je uz sebe imao podršku i ljubav supruge i troje dece koje ima s bivšom suprugom, Dženifer Garner.

"Dženifer je provela mnogo vremena brinući se da Ben bude srećan i da ima sve što mu treba", rekao je izvor za People i dodao da joj je on više bio poput sina, a ne partnera.

"Način na koji se brinula za njega bio je gotovo dečji. Prijatelji su je stalno podsećali da ona nije odgovorna za njegova osećanja. Ponekad je bio vrlo ćudljiv i mračan, a Dženifer je potpuna suprotnost. Ona je jako zahvalna na svemu što ima", dodao je upućeni izvor.

FOTO: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
FOTO: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: BlueLoveImages / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: BlueLoveImages / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: FIA Pictures / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Robyn BECK / AFP / Profimedia
FOTO: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia
FOTO: ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izvor blizak njegovoj drugoj bivšoj supruzi, Garner, takođe tvrdi da se Aflek nikada nije dobro nosio sa stresom.

"Nema dobre veštine suočavanja sa stresom. Lako se frustrira i često je neraspoložen. Kad je opušten i dobro raspoložen, predivno je biti u njegovoj blizini. Ali češće je uzrujan ili frustriran. Često mu se desi da se dogodi neka sitnica i već nastupi promena raspoloženja. A on zaista ne razume koliko njegovo loše raspoloženje utiče na ljude oko njega. Jednostavno ljudima nije prijatno da budu okruženi takvom vrstom negativnosti", objasnio je izvor, prenosi Daily Mail.

No, čini se da je ovih dana glumac srećan što je sada samac.

"On je odmah bolje čim ima poslovne projekte. Bio je sjajan i kad su deca u pitanju. Sad radi tačno ono što želi i čini se jako srećnim", tvrdi izvor.

Magazin People takođe navodi da su se Džen i Ben razdvojili zbog "udaljenosti" jer je ona stalno putovala zbog posla. Navodno je non-stop bila zauzeta otkako su se ponovo spojili 2021. Radila je na osam filmova - glumila, producirala, pravila muziku... Uz sve to, snimala je i kampanju, promovisala proizvode za negu, lansirala Delolu i stvarala novu muziku. Tu su i modne revije u Parizu, Met Gala, putovanje u Dubai i saradnje s poznatim brendovima. Uz sve to, ostalo je malo vremena za Bena. Planirala je i letnju turneju, ali ju je otkazala kako bi se posvetila porodici.

"Međutim, čak i uz njen gust raspored, jako se trudila da stvari među njima funkcionišu. Sada je tužna zbog kraja braka", otkrio je izvor, prenosi Jutarnji.hr.

Bonus video:

(Espreso/Kurir.rs/ L. S./Prenela:M.S.)