Dragan Stojković Piksi, Foto: EPA/MAX SLOVENCIK

to je to

Piksi pronašao novog Tadića?

Neuspeh na Evropskom prvesntvu koji će boleti...

Objavljeno: 27.08.2024. 14:30h

Fudbalska reprezentacija Srbije nakon što je doživela neuspeh na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, sada se okreće Ligi nacija gde će pokušati da ostavi bolji utisak zajedno na čelu sa Draganom Stojkovićem Piksijem.

Prvi rival za ''orlove'' u pomenutom takmičenju, biće evropski šampion - selekcija Španije 5. septembra koja će gostovati kod nas.

Dragan Stojković Piksi je prethodne nedelje objavio spisak za Ligu nacija, a među imenima koji će braniti grb Srbije, našao se i jedan debitant iz Superlige Srbije, koga je predstavio na Instagram profilu njegovog klub Radnički iz Kragujevca uz poruku da je njihov igrač dobio poziv od selektora ''orlova''.

Milan Aleksićfoto: Starsport©

Sa velikim ponosom saopštavamo da je naš prvotimac Milan Aleksić prošao završno sito selektora Dragana Stojkovića i da je uvršten na konačan spisak A reprezentacije Srbije za utakmice sa Španijom i Danskom na startu Lige nacija - stoji u objavi Radničkog na društvenim mrežama.

Aleksić je ujedno i prvi igrač u istoriji Radničkog koji se našao na užem spisku reprezentativaca, što predstavlja ogromnu stvar za naš klub, ali i za samog Aleksića koga mnogi sa pravom nazivaju biserom srpskog fudbala i predviđaju mu veliku karijeru - ističe superligaš iz Kragujevca.

Prvu priliku za reprezentativni debi Aleksić će imati 5. septembra u Beogradu, kada će naša selekcija na premijeri u Ligi nacija ugostiti evropskog šampiona Španiju. Tri dana kasnije “orlovi” će u Kopenhagenu odmeriti snage sa selekcijom Danske - podvlači Radnički.

Bonus video:

Espreso / Iva Krga