Foto: Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia

neverovatno

Ko je čovek koji je gledao Đokovića? Žena mu u loži raspustila bujne grudi, a on oslobođen optužbi za ubistvo

Fotografima nije promaklo pojavljivanje ovog dase

Objavljeno: 27.08.2024. 11:19h > 11:23h

Novak Đoković je u noći između ponedeljka i utorka pobedio moldavskog tenisera Radua Albota u prvom kolu US Opena, a na tribinama su mogle da se primete i neke poznate face, iako je takmičenje još uvek daleko od ključnih mečeva.

Fotografima nije promaklo pojavljivanje holivudskog glumca Aleka Boldvina, koji je na turnir stigao u društvu svoje lepe supruge Hilarije.

Alek Boldvin i Hilarija Boldvin su pre meča pozirali fotografima na svečanoj ceremoniji otvaranja turnira, a plavim tepihom prošetali su elegantnim, a istovremeno ležernim izdanjima.

Fotografima nije promaklo pojavljivanje ovog dase i njegove ženefoto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Glumac je izabrao farmerke šireg kroja i kožne mokasine, te teget sako i belu košulju, a njegova 26 godina mlađa supruga uskočila je u usku, dugačku suknju sa crno-belim prugama i jednostavnu zelenu majicu, te crne, zavodljive salonke.

Iako jednostavno obučena, Hilarija je uspela da skrene pažnju na sebe na tribinama, zahvaljujući prilično dubokom dekoltu i svojim bujnim grudima. Supružnici su sve vreme tokom meča ćaskali i razmenjivali nežne dodire, još jednom potvrdivši da njihovu porodičnu stabilnost ništa ne može da ugrozi.

FOTO: RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
FOTO: Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Podsetimo, Alek Boldvin je prošao kroz veoma težak i buran period, a njegova reputacija je ekstremno narušena, nakon što je tokom snimanja filma "Rust" u oktobru 2021. godine slučajnim hicem iz pištolja usmrtio koleginicu Halinu Hačins.

Glumac je optužen za ubistvo iz nehata, a prošao je kroz mučan sudski proces, ali je u julu ove godine sud u Novom Meksiku odbacio slučaj protiv njega, uz obrazloženje da je država nepropisno uskratila dokaze. Postupak je trajno zatvoren i ne postoji mogućnost prava na žalbu. S druge strane, oružarka na ovom snimanju Hana Gutierez-Rid osuđena je zatvorsku kaznu od 18 meseci.

Par je u braku od 2012. i zajedno imaju sedmoro dece. Boldvin iz prvog braka sa Kim Bejsinger ima 27-godišnju ćerku Ajrland Boldvin.

Bonus video:

(Espreso / Blic žena/ Prenela:M.S.)