Komemoracija, Foto: KLIX VIDEO/SCREENSHOT

monstruozno ubistvo

Održana komemoracija ubijenom direktoru, sekretarici i profesorici: Suze i gorčina nakon tragedije u Sanskom Mostu

Sahrana sekretarici Nisveti Kljunić biće obavljena danas, nakon molitve, a direktoru i profesoru Nijazu Haliloviću, sutra u 13 sati nakon podne namaza

Objavljeno: 23.08.2024. 13:16h > 13:18h

U prepunom gradskom kinu u Sanskom Mostu održana je komemoracija ubijenom direktoru sanske Gimnazije Nijazu Haliloviću, sekretarici Nisveti Kljunić i profesorici engleskog jezika Gordani Midžan.

Brojni prijatelji, poznanici i rodbina su došli na komemoraciju i rekli mnoge lepe reči o žrtvama monstruoznog trostrukog ubistva. Suze su se konstantno mogle videti na licima prisutnih, a govornici su zbog gorčine u grlu teško govorili o svojim ubijenima.

Istaknuto je da ovaj zločin možda ima koren u psihičkoj bolesti, ali da nema opravdanje te su naglasili koliko su žrtve bile važne za društvo.

Komemoracijafoto: KLIX VIDEO/SCREENSHOT

Član porodice direktora Halilovića rekao je da je on bio komandant Teritorijalne odbrane u Sanskom Mostu i da je nepravedno što je u konačnici stradao na ovaj način, piše Klix.

On je dobrica koji je samo znao osmehnuti se i pomoći… Pričao mi je da jedva čeka penziju da bude sa unucima i da ide u lov – rekao je on.

Direktor Mešovite srednje škole Sanski Most Asmir Džafić rekao je da su u velikoj boli zbog zločina koji se u školi odvio tako brzo, prenosi Srpskainfo.

-Dok smo se okrenuli, njih troje više nije bilo - istakao je on.

Sahrana sekretarici Nisveti Kljunić biće obavljena danas, nakon molitve, a direktoru i profesoru Nijazu Haliloviću, sutra u 13 sati nakon podne namaza.

(Espreso/ Klix/ Srpskainfo/Prenela M.L.)