Prikupljanje novčanih sredstava za Marka Radojičića, Foto: RINA

Teška sudbina

Marko saznao da ima leukemiju, a onda mu je ubrzo umrla supruga! Otac dvoje dece ostao je sam i treba mu pomoć

Priča Marka Radojičića iz Guče slama srca

Objavljeno: 22.08.2024. 22:17h

Teška sudbina pogodila je Marka Radojičića iz Guče. Prvo je saznao da boluje od leukemije, a samo mesec dana nakon te strašne dijagnoze preminula mu je supruga a on je sam i bolestan ostao sa dvoje dece. Kako bi nastavio dalje sam da se brine o mališanima, neophodno mu je lečenje i pomoć svih nas jer lek nije nimalo jeftin.

Ipak, da nema ljudi dobrog srca, svet odavno ne bi postojao, a to su dokazali markovi drugovi Veljko Dramlić i Filip Protić iz Sportskog udruženja „Prodigym” koji nisu časili časa već su odmah krenuli u prikupljanje neophodnih sredstava.

- Našem drugu Marku je potrebna transplantacija koštane srži, te smo mi odlučili da pokrenemo akciju kako bismo skupili novac. Guča je malo mesto i bukvalno svi su se odazvali. Organizovali smo sportske igre i žurku gde smo skupili neverovatnih 1.320.000 dinara. Vest o našoj akciji se proširila pa smo samo dva dana kasnije na računu imali preko dva miliona”, rekao je Veljko.

Prikupljanje novčanih sredstava za Marka Radojičićafoto: RINA

Veljko je dodao da se Marko trenutno nalazi na početku procesa izlečenja i da će do kraja biti potrebno još puno novca. Ipak, kako kaže, ne sumnja da će se u akciju priključiti mnogi i da će se njihov drug Marko vratiti svojoj dečici potpuno zdrav.

Ukoliko želite da pomognete Marku na njegovom putu do ozdravljenja to možete učiniti donacijom na račun: 200-3313840101913-06.

Bonus video:

(Espreso / RINA / Prenela: J.N.)