Lindzi i Nik Džordan, Foto: GoFundMe

UŽAS NA ODMORU

Otišli da proslave rođendan, pa misteriozno pronađeni mrtvi: Deca neutešna, strahuju da nikada neće saznati istinu!

Lindzi i Nik Džordan, koji su bili u Meksiku na proslavi Lindzinog 46. rođendana sa prijateljima, pronađeni su mrtvi 14. jula

Objavljeno: 21.08.2024. 16:06h

Par je misteriozno pronađen mrtav u svojoj hotelskoj sobi u Meksiku i njihova deca se plaše da možda nikada neće saznati kako su umrli.

Lindzi i Nik Džordan, koji su bili u Meksiku na proslavi Lindzinog 46. rođendana sa prijateljima, pronađeni su mrtvi 14. jula, navodi Reno Gazette Journal.

Njihov sin, Deven Sims, marljivo ispituje i prevodi policijske zapise kako bi otkrio istinu iza smrti svojih roditelja.

Meksičke vlasti sumnjaju da je u pitanju droga, ali nedoslednosti u izveštajima su naterale Devena da traži odgovore.

"U 'svakom dokumentu' postoje neslaganja o tome koliko je droga pronađeno i koje vrste", rekao je Deven.

Situacija je dodatno komplikovana jer su meksičke vlasti proglasile smrtne slučajeve nesumnjivim, sprečavajući porodicu da sprovede nezavisne autopsije u Sjedinjenim Državama.

„Sada znam da to nikada nećemo saznati“, rekao je Deven za Gazette Journal, ističući da njegov otac nije pio, što čini predoziranje drogom neverovatnim po njegovom mišljenju. "Bili su tamo i sa prijateljima sa posla. Nisu hteli da odu i to urade", dodao je Deven.

Lindzi i Nik Džordanfoto: GoFundMe

Par je bio uzbuđen zbog putovanja, slali su fotografije svojoj deci iz odmarališta tokom prva dva dana. Lindzina poslednja objava na Fejsbuku od 12. jula sadržala je fotografije bazena i okeana, uz natpis „Nije loše iz naše sobe za naš dugi vikend“. Konačna fotografija Lindzi i Nika, koju je snimio prijatelj, prikazuje ih srećne i nasmejane dok uživaju u ručku u odmaralištu.

„Bili su srećni i srećni što su bili na ovom putovanju“, rekla je njihova 19-godišnja ćerka Hejli. Ujutro 14. jula, kada se Lindzi i Nik nisu pojavili da razgovaraju o planovima, njihovi prijatelji su otišli ​​u svoju sobu, da bi ih policija i hotelsko osoblje odbili, navodi Dejli mejl.

Prijatelji su zatim obavestili Devena o tragičnoj vesti, koji je zauzvrat nazvao svoju sestru Hejli. Oni su se našli u kući svojih roditelja u Renu da bi saopštili vest svojoj mlađoj sestri Semi, koja se vraćala sa putovanja iz Diznilenda sa njihovom bakom.

„Samo smo to rekli što smo otvorenije mogli“, priseća se Deven. „Nisam želeo da ima pitanja ili da odmah ne zna da više nisu sa nama."

Deca para koji je pronađen mrtav u Meksiku foto: GoFundMe

Poražavajuća vest naterala je 12-godišnju devojčicu da ode do maminog automobila, gde je potražila utehu na suvozačevom sedištu.

„Tamo se u tom trenutku osećala najbliže mojoj mami jer ju je svuda vozila“, objasnila je Hejli. Deven i Hejli su joj se pridružili, sedeći pored automobila da pruže podršku.

Bonus video:

(Espreso/ T.M.)