Ketrin Ten, Foto: Printscreen/Tiktok/kathryynnt

greškom do torbe?

Devojci greškom spakovali torbu od 11.000 evra, a ona uradila nešto što je šokiralo sve: "Nikad ne bih..." (VIDEO)

Njen potez je izazvao podeljene reakcije

Objavljeno: 21.08.2024. 15:05h

Australijanka Kentrin Ten u jednom snimku ispričala je šta se dogodilo tokom boravka u Parizu.

Kentrin je razgledala butike, a onda je svratila u Šanelov butik da kupi cipele.

"Kupila sam cipele, ali nisam bila sto posto sigurna za torbu, pa sam odlučila nastaviti s obilaženjem butika u gradu. Htela sam prespavati i doneti konačnu odluku", ispričala je devojka.

Kad se vratila u stan i otvorila kutiju s cipelama, ugledala je torbu So Black Classic koji košta 11.000 evra. Ispostavilo se da je prodavac greškom spakovao i torbu u kesu sa cipelama.

Ketrin je narednog dana otišla u butik i vratila torbu: "Verujem da bi svakome palo na pamet da je zadrži, mnogi se čude što sam je vratila. Ne bih mogla spavati mirno znajući da sam nekome ugrozila posao. Bili su tako ljubazni i strpljivi, dva sata su mi pomagali", rekla je, i dodala:

"To je prekrasna torba, sigurna sam da ću je moći kupiti jednog dana. Nadam se da će mi ovaj potez doneti dobru karmu", zaključila je i dodala kako je prodavaču, koji je bio uznemiren zbog nestanka torbice, laknulo kad ju je vratila te joj je zahvalio i rekao da ima "dobru dušu".

Njen potez je izazvao podeljene reakcije:

"Ti si bolja osoba od mene", "Meni se to desilo, a nisam dobio nikakvu zahvalonost" ,"Zadržala bih torbicu" neki su od komentara. Međutim, bilo je i onih koji su pohvalili njezin potez.

"Dobro se uvek dobrim vraća. Bravo", "Odlično si postupila. Nije važno koliko torbica košta, važan je tvoj integritet", pisali su oduševljeni korisnici.

Bonus video:

(Espreso/T.Š.)