Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport

ZANIMLJIVO

Zvezda na lošem glasu: Sve procurilo pred meč sa Bodom!

Šta li će na ovo reći Delije?

Objavljeno: 20.08.2024. 15:06h > 15:08h

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 21 čas gostuju ekipi Bode Glimta u okviru grupne faze Lige šampiona.

Revanš duel ove dve ekipe, odigraće se 28. avgusta.

Pred pomenuti okršaj u Norveškoj, procurila je izjava Tronda Olsena, fudbalera Bode Glimta, koji nije imao lepe reči za crveno-bele da kaže:

- Poznati su po korišćenju prljavih trikova. Učiniće sve da postignu dobar rezultat u utakmicama protiv Bode Glimta. Jedna od najpoznatijih taktika tima je korišćenje psiholoških trikova kako bi ometali protivnik - istakao je Olsen.

Fudbaleri Crvene zvezde foto: Starsport©

Pritisak, kako je rekao, je uobičajena stvar,

- Svi timovi koji dolaze na Aspmiru u kvalifikacionim utakmicama osećaju pritisak. Crvena zvezda je navikla na ovo iz prethodnih sezona, ali ovo je teška utakmica za oba tima - dodao je. Trenera Knutsen je za "VG" istakao da dobro poznaje crveno-bele i da je svestan šta mogu da pruže.

- To je tim koji je navikao da pobeđuje. Ali, vrlo, vrlo je važno da se fokusiramo na ono u čemu smo dobri i na ono u šta smo sigurni. Mnogo sam gledao Crvenu zvezdu i prilično ih dobro poznajem. Mislim da je to protivnički tim koji je sposoban da se prilagodi protivnicima na određeni način zbog njihovog velikog iskustva - objasnio je Knutsen.

Vladan Milojević foto: Starsport

Kapiten Bodea Patrik Berg na meč protiv Zvezde gleda kao na veliki izazov.

- Mi smo u vrlo specifičnom okruženju u Ligi šampiona, koje čini boravak na Aspmiri vrlo posebnim. Mislim da će nam to pružiti izuzetno dobar izazov i način na koji se moramo fokusirati na ono što nam je zadatak i cilj pre meča, kao i tokom samog meča, biće izuzetno važan. To će biti gotovo nestvaran test protiv veoma jakih timova. Ovo nam pruža priliku da zaista vidimo gde smo dobri, a gde manje dobri. Sada je važno da ostvarimo rezultat u Evropi. Zaista se radujem tome - zaklljučio je Berg.

Bonus video:

Espreso / Iva Krga