Bora Čorba, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ZVEZDE

Bora Čorba se poslednji put pojavio pre 50 dana: Ovako je tada izgledao, a onda u potpunosti nestao iz javnosti

Ono što su mnogi primetili, jeste i detalj da se Bora od poslednjeg u nizu koncerata koji je održao pre tačno 50 dana

Objavljeno: 20.08.2024. 13:48h

Čuvenom rokeru, Borisavu Bori Đorđeviću, narušeno je zdravlje, a zbog ozbiljne upale pluća hitno je hospitalizovan.

Javnost je ostala iznenađena nakon što se oglasio njegov tim, te saopštili da se otkazuju nastupi do daljnjeg, jer mu je narušeno zdravstveno stanje.

Nakon objave, oglasio se i Bane Obradović, estradni menadžer koji je otkrio da je roker hospitalizovan, te da se nadaju njegovom ozdravljenju što pre.

Ono što su mnogi primetili, jeste i detalj da se Bora od poslednjeg u nizu koncerata koji je održao pre tačno 50 dana, 1. jula, nigde nije pojavljivao.

No, ono što se može videti na njihovoj zvaničnoj stranici, samo pet dana nakon njegovog koncerta, tačnije 5. jula oglasio se Bora i njegovi članovi benda.

Bora je tada sa svojim bendom nastupio u Šamcu, u Bosni i Hercegovini, na moto skupu. Na zvaničnoj stranici na Fejsbuku, objavljene su i slike.

Podsetimo, na zvaničnoj Fejsbuk stranici grupe "Riblja čorba" izdato je saopštenje o njegovom zdravstvenom stanju.

- Dragi prijatelji, usled narušenog zdravstvenog stanja Bori Đorđeviću su lekari zabranili da putuje i da se izlaže naporima zbog jake upale pluća kao i pogoršanja sa hroničnom, opstruktivnom bolešću pluća. Naravno, kao i uvek, pobedićemo bolesti i čim se Bora oporavi vidimo se na novim druženjima! - navodi se na zvaničnoj Fejsbuk stranici grupe.

Bonus video:

(Espreso/Telegraf/Prenela T.Š.)