Robert de Niro, Foto: Printscreen/Instagram/drenadeniro

pažnja

LAZARE RISTOVSKI TI LI SI? Skinuo se go do pojasa, raširio ruke kao zverina i skočio u vodu, prizor za šok (FOTO)

Očekivano, vratolomija slavnog glumca pokrenula je niz komentara:

Objavljeno: 20.08.2024. 07:29h > 07:48h

Robert de Niro uživao je u čarima leta go do pojasa, a njegov skok u vodu nekima je "izazvao anksioznost". Očekivano, vratolomija slavnog glumca pokrenula je niz komentara: "Moj heroj", "Recite mu, Drina, da ga volim", "Srećan rođendan najboljem glumcu na svetu", "Neka svi ovako dobro izgledamo u tim godinama", "Alal vera kako dobro izgleda".

Među slikama koje je objavila Drina de Niro nalazi se i fotografija njenog sina Leandra koji je umro od predoziranja 2023. Imao je 19 godina.

De Niro pored ćerke Drine (56) ima sina Rafalea (47), blizance Džulijana i Arona (28), sina Eliota (25) i ćerku Helen (12), kao i ćerkicu Džiju koju je u 80. godini dobio sa partnerkom Tifani Čen.

"Sve čime sam opsednut ili zbog čega sam zabrinut jednostavno nestane kada je pogledam". Poručio je da je briga o devojčici čudesan osećaj.

U intervju iz oktobra 2023. na pitanje da li su mu prethodna iskustva olakšala odgajanje ćerkice, s obzirom na to da ima sedmoro dece, odgovorio je: "Ne postaje lakše. Tako je kako je. U redu je. Mislim, ne radim "teške" poslove. Tu sam, podržavam svoju devojku. Ali ona obavlja taj posao. I imamo pomoć, što je tako važno”.

Pod tim "teško" verovatno je mislio na menjanje pelena. Ali je o brizi o malenoj Džiji istakao za The Guardian sledeće: "Naravno da uživam. Uživam u svemu tome". Robert de Niro (80) uporedio je svoju decu: "Sa bebom je drugačije sa mojom 11- godišnjom ćerkom. Moja odrasla deca. Moji unuci. Sve je drugačije. Ne razgovaram s odraslom decom na način na koji razgovaram sa svojom bebom ili na način na koji razgovaram sa svojom 11-godišnjom ćerkom, iako je ona prilično pametna".

Zanimljiva priča vezuje se za njegovu ćerku Drinu, mnogi smatraju da je ona dobila ime po reci Drini iz romana Ive Andrića "Na Drini ćuprija". Međutim, ona je rođena 1971. godine, kao ćerka glumice Dajen Abot i njenog partnera čije ime nije poznato. Tek kasnije je Drinina majka upoznala slavnog glumca, bilo je to na snimanju filma "Taksista". Venčali su se 1976. a Robert de Niro je usvojio petogodišnju Drinu i dao joj svoje prezime. Glumačka legenda iza sebe ima i brak sa Grjes Hajtauer. Za njegovu vezu sa Tifani Čen saznalo se 2021.

(Espreso/ Blic žena/prenela PV)