Aleksandar Stanojević, Foto: Starsport©

teški dani...

Rasulo u Partizanu: Zbog Stanojevića, napustio crno-bele!

U ugovoru je imao mogućnost da ode kad god bude želeo

Objavljeno: 19.08.2024. 12:15h > 12:26h

Poraz od Dinamo Kijeva u borbi za grupnu fazu Lige šampiona, a potom debakl i od Lugana u kvalifikacijama za Ligu Evrope, upisan je crnim slovima u klupsku istoriju Partizana.

I, ne, samo to, već je znatno uticao na odnose u klubu, lošu atmosferu u ekipi pred nastavak sezone i naredne izazove, što svakako nikako ne treba crno-belima, i, ne samo njima, već nijednom klubu.

Detalj sa meča Partizana i Dinamo Kijevafoto: Starsport©

Da je totalno rasulo, govori između ostalog i činjenica da je saradnik Aleksandra Stanojevića u stručnom štabu dao otkaz.

U pitanju je Radomir Koković, a kao razlog, navodi se taktičko neslaganje sa glavnim trenerom Parnog valjka.

Radomir Kokovićfoto: Starsport©

Tačnije, ofanzivna zamisao jednog i drugog trenera, jer je Koković insisitrao da se kroz posed čeka situacija i prostor kako bi ugrozio rival.

Stanojević je rešenje video na malo drugačiji način, odnosno, želeo je direktniju igru, kroz presing da proba da oduzme loptu protivniku, i potom kroz dva ili tri pasa dođe u poziciju za završi napad.

Aleksandar Stanojevićfoto: Starsport©

Definitivno, jako loši dani za Partizan, da li će crno-beli ugledati svetlost dana ili će nastaviti da tonu, a tek je počela sezona, ostaje nam da vidimo....

Podsetimo, Parni valjak očekuje duel protiv belgijskog Genta u plej-ofu za Ligu konferencija i jedina šansa da crno-beli opstanu u Evropi, u suprtonom, u slučaju eliminacije i od Belgijanaca, Partizanu ostaje Superliga Srbije kao jedina obaveza ove sezone.

Podsetimo, prva utakmica Partizan - Gent na programu je u četvrtak od 20.15, revanš je sedam dana kasnije u Belgiji.

Fudbaleri Partizana foto: Starsport

Bonus video:

Espreso / Iva Krga