Natali i Alen Delon, Foto: Films Borderie - Fida Cinematogr / Christophel Collection / Profimedia

tužna ljubavna priča

Alen Delon i Natali želeli na isti način da umru: Ljudi nisu mogli da veruju kakav plan imaju, a onda je...

Alen Delon nije želeo da dočeka nemoć poznog doba

Objavljeno: 18.08.2024. 17:30h > 17:52h

Natali Delon bila je jedina žena kojoj je „ozloglašni“ ženskaroš Alen Delon rekao „da“. Venčali su se 1964, dobili sina Entonija i razveli četiri godine kasnije. Fatalna Francuskinja španskog porekla preminula je u januaru 2021, a život je, baš kao i slavni glumac, želela da okončna eutanazijom.

Alen Delon nije želeo da dočeka nemoć poznog doba. Nije želeo da umre u mukama koje godine života nose sa sobom. Slavni glumac je više puta napominjao da će sam odlučiti o času svoje smrti. Natali Delon želela je isto.

“Ostariti je sr*nje! A mi tu ne možemo ništa. Gubimo izgled i vid, dignemo se na noge i osećamo se kao da je*eni gležanj boli. Muke su strašne”, ispričao je slavni glumac svojevremeno za francuske medije.

Sin Alena Delona, Entoni Delon, obećao je ocu da će biti uz njega onog dana kada odluči da umre.

“Kako starimo, imamo pravo otići u pakao tiho iz života, bez bolnica i injekcija”, otkrio je Entoni i dodao da je već imao takvo iskustvo, kada je u januaru 2021. umrla njegova majka Natali.

Sahrana Natali Delonfoto: Anthony Delon and Sveva Alviti LoveParis / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

“Tačno je da sam ispratio mamu. Istina je da je odlučila da umre kako je i živela, odnosno kada to odluči, pa je izabrala eutanaziju”, rekao je Entoni i naglasio da na sreću nisu pribegli tom procesu.

“Kažem na sreću, jer je sve bilo spremno. Imali smo osobu... Istina je da bi nam bilo teško da je držimo za ruku i gledamo kako je život napušta. Dakle, ne kažem da je poslednja noć bila laka, ali poslednji sati jesu zato što je otišla u miru”, ispričao je sin Alena Delona.

Bonus video:

(Espreso/Žena Blic/Nikola Golubović/Preneo D.M.)