Foto: Marina Lopičić

NAJNOVIJE

Ceca se povukla! Najnovije saznanje će vas frapirati: Nigde neće da nastupa, a ovo je razlog

Ono što je sve koji su bili u Crnoj Gori iznenadilo je što nisu pevale Ceca i Brena

Objavljeno: 17.08.2024. 21:52h

"Stars specijal", emisija koja se svake subote emituje na Kurir televiziji od 16.10, a čiji su glavni akteri voditelji i novinari Goran Jovanović, Milica Stanimirović, Olivija Jontić i Ivan Gajić, kao i mnoge brojne javne ličnosti koje su predmet komentarisanja, i ovog vikenda privukla je pažnju gledalaca.

Sezona u Crnoj Gori se polako završava, a ono što se razlikuje u odnosu na prethodne sezone, osim manjka turista, je i to što ove godine koncerte nisu održale dve najveće Balkanske dive, Lepa Brena i Ceca Ražnatović.

FOTO: Kurir printscreen
FOTO: Kurir printscreen
FOTO: Kurir printscreen
FOTO: Kurir printscreen

Ivan Gajić, voditelj i autor emisije "dIvan šou" na Crnogorskom primorju proveo je mesec dana, a tamo je uspeo i da prikupi razne informacije o poznatima.

Ono što je sve koji su bili u Crnoj Gori iznenadilo je što nisu pevale Ceca i Brena, a sada je Gajić u emisiji "Stars Specijal" otkrio i razloge.

- Ceca je odlučila da se povuče. Izgleda da sprema nešto za publiku krajem godine i hoće da je sada nema. A Brena... Breni je bilo kasno da nastupa u dva ujutru - otkrio je Gajić.

Bonus video:

(Espreso / Kurir/ Prenela:M.S.)