Foto: Printscreen Instagram/jodžiir

hit

Ko je supruga Crnogorca Jovana o kom Srbi bruje danima? Zanosna voditeljka je stalno glavna tema, a ovo malo ko zna

Jovana se svi sećate zbog skandala sa Novakom Đokovićem, a ovo je njegova supruga

Objavljeno: 17.08.2024. 17:31h

Kao što smo već pisali, influenser Jovan Radulović Jodžir je već dobro poznat javnosti, jer njegov rad pevazilazi granice Crne Gore pa čak i Balkana. U poslednjih nekoliko dana se bruji o njemu, budući da je u jednoj emisiji izneo tvrdnju da je njegov otac bio u vezi sa pokojnom Ksenijom Pajčin.

Jovan sa svojom porodicom snima smešne klipove, a mnogi ne prestaju da bruje o njegovoj zanosnoj ženi.

Zgodni Crnogorac je oženjen Irenom Radulović, novinarkom i voditeljkom, i sa njom ima sina Relju i ćerku Irinu.

FOTO: Printscreen Instagram/jodžiir
FOTO: Printscreen Instagram/jodžiir
FOTO: Printscreen Instagram/jodžiir
FOTO: Printscreen Instagram/jodžiir

Irena se pored toga bavi influensingom, kao i suprug, a i njeni klipovi su izuzetno gledali budući da voli da se šali na račun svog muža.

Jovan je nedavno otrkio detalje ljubavne veze koju je njegova supruga imala sa glumcem. Naime, Irena je, pre njega, 5 godina bila u vezi sa Andrijom Miloševićem.

Bivši dečko Irene Radulovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Andriju strašno cenim, nikada ga nisam upoznao i žao mi je zbog toga. Voleo bih kad se sretnemo da se upoznamo, on je legenda najveća na svetu koja postoji. Ja ženi često kažem "Tebi Irena ceo život u smehu prošao. Smejala se sa njim pet godina, sad sa mnom deset". Ona nije njega ostavila zbog mene, nas dvoje smo počeli da se viđamo dve godine nakon njihovog raskida - rekao je on za "Hajp".

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

(Espreso / M.S.)