Kloi Lopez, Foto: Printscreen Instagram/chloejadelopez

nije joj prvi put

U sred radnje skinula čipkaste gaće i stavila na policu sa hlebom: To nije sve, ostavlja ih i konobarima kao bakšiš

Ljudi zgroženi onim što radi

Objavljeno: 17.08.2024. 21:18h

Britanski model i influenserka Kloi Lopez smislila je neobičan način da privuče publiku na svoje profile društvenih mreža: snima se dok na javnim mestima skida gaćice i ostavlja ih naokolo kao suvenire, piše Daily Mail.

Ipak, nakon letovanja u Španiji ta aktivnost za privlačenje publike vrlo brzo bi mogla da joj presedne. Naime, nakon nekoliko videa snimljenih u španskoj regiji Coste del Sol, u kojima, među ostalim, skida gaćice u supermarketu i ostavlja ih na polici s hlebom i pecivima, počeli su da joj se javljaju brojni Španci i da joj prete da će je prebiti i izbaciti iz zemlje ako nastavi sa svojim odvratnim aktivnostima.

U jednom od posljednjih videa, Kloi, pred zaprepašćenim kupcima, skida par ružičastih gaćica u supermarketu Mercadona i ostavlja ih na polici s hlebom te se, uz cerekanje, brzo udaljava.

Španci su zgroženi njenim potezom pa apeluju i na policiju da nešto učini. ‘Ako te ikad vidim da ovako nešto radiš u supermarketu, za kosu ću te izvući iz radnje‘, zapretio joj je jedan komentator na društvenim mrežama.

‘Trebalo bi da te prijave jer je ovo što radiš ugrožavanje zdravlja i sigurnosti građana, a i radnja bi mogla da ima finansijske štete‘, kazao je drugi.

‘Prijavio sam te policiji! Viralna si iz totalno pogrešnih razloga. Tvoja porodica je sigurno ponosna na tebe‘, napisao je treći.

Kloi, koja sebe u objavama na društvenim mrežama naziva s ‘vaša omiljena Britanka‘, već dugo izvodi svoje trikove s gaćicama. Tako je snimila nekoliko sličnih videa i tokom odmora u Meksiku.

‘Upravo sam završila u najboljem beach baru u gradu. Ostaviću im malu napojnicu za odličnu uslugu‘, kaže ona u videu pre nego skine gaćice i ostavi ih na stolu, piše Jutarnji.

O kontroverznoj influenserki je izvestio i ugledni španolski dnevnik El Mundo koji je naglasio kako su Španci apsolutno besni na Kloi.

Bonus video:

(Espreso/BlicŽena/Prenosi A.M.)