Foto: Instagram printscreen/milenavasicofficial

GRMI!

Milena Vasić objavila sliku bez trunke šminke, svi gledaju samo u 1 detalj: Ženo, da li si realna?

Milena Vasić uživala je u vožnji čamcem

Objavljeno: 17.08.2024. 13:34h

Glumica Milena Vasić (47) nije preterano aktivna na društvenim mrežama, a sada je objavila snimak na svom Instagramu i pokazala kako provodi letnje dane.

Milena Vasić uživala je u vožnji camcem, a tokom plovidbe se snimala za svoje Instagram pratioce koji retko kada imaju prilike da je vide u ovom izdanju.

Naime, glumica je na sebi imala ogrtač za plažu ispod kog se video bikini na pruge. Na ramenu je nosila torbu za plažu, a u jednom trenutku ona je spustila kameru i pokazala svoje zategnute noge.

Milena Vasić uživala je u vožnji čamcem, a tokom plovidbe se snimala za svoje Instagram pratioce koji retko kada imaju prilike da je vide u ovom izdanju.

Naime, glumica je na sebi imala ogrtač za plažu ispod kog se video bikini na pruge. Na ramenu je nosila torbu za plažu, a u jednom trenutku ona je spustila kameru i pokazala svoje zategnute noge.

Glumica je na sebi imala ogrtač za plažufoto: Printscreen Instagram/milenavasicofficial

Svi su primetili da je Milena kizuzetno lepa i bez trunke šminke, te da ima jako malo bora na licu.

Ljubavna priča Milene Vasić

Podsetimo, Milena je tokom studija bila u vezi sa sadašnjim suprugom Jugom Radivojevićem, ali su se rastali. U međuvremenu on se oženio i dobio sina Vuka, a Milena se udala kada je imala 22 godine. Iz tog braka ima ćerku Lanu i sina Nikolu. Njihovi brakovi su se raspali, pa je bivši par potom nastavio vezu. Krajem 2014. godine su se venčali, a početkom 2015. godine su dobili sina Lava.

- Jug i ja smo u mladosti osećali jaku hemiju među nama, a onda se on oženio, a ja sam se udala, pa je Jug dobio sina Vuka, a ja moje Nikolu i Lanu. Nakon što smo oboje izašli iz zajednice, opet smo se sastali i evo trajemo. Ispričali smo našoj deci priču o nama i rekla sam im: “Jednom sam ga izgubila, sad bih bila glupa da dozvolim da se to opet desi” - rekla je ranije Milena Vasić

(Espreso/Blic/Nina Denda/D.Č.)