Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

saznalo se

Mikro tangice previše vulgarne? Košarkaši na jahtu doveli razuzdane vrele devojke, ovo nije za maloletne oči

Jedna je uskočila u minijaturni plavi bikini sa tanga gaćicama, a tek druga...

Objavljeno: 16.08.2024. 08:12h > 08:18h

Kevin Durant i Devin Buker, NBA košarkaši i reprezentativci Amerike, trenutno uživaju na krstarenju Mediteranom na luksuznoj jahti u društvu prijatelja i poznanika. Zgodni košarkaši su odmah nakon OI "zapucali" na krstarenje, a paparaci su ih uhvatili kada su se usidrili u blizini francuskog mondenskog letovališta Sen Trope.

Durant i Buker su pored prijatelja bili okruženi i nekolicinom lepotica, a paparaci su posebnu pažnju obratili na dve nepoznate plavuše.

Iako njihov identitet nije poznat, ove dve dame pažnju na sebe skrenule su provokativnim bikinijima koji jedva sakrivaju najintimnije zone.

FOTO: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia
FOTO: Mark RALSTON / AFP / Profimedia

Jedna je uskočila u minijaturni plavi bikini sa tanga gaćicama, koji je otkrio veći deo njene zadnjice, ali je druga izabrala još intrigantniji model kupaćeg kostima.

Naime, ova anonimna devojka opredelila se za lascivni bikini koji više podseća na seksi donji veš nego na kupaći kostim - gaćice su sastavljene od najtanjih tračica i trouglića koji prikriva intima, dok je grudnjak sečen tako da pokriva samo bradavice, a pritom joj je vidno mali. Efekat je, svakako, prilično vulgaran!

Trend mikro bikinija je izrazito zastupljen već treću godinu zaredom, a puno poznatih influenserki i manekenki ga rado bira. Da li je ovo preterivanje ili ipak ne, procenite sami. Jedno je sigurno - u njima je teško opustiti se!

Bonus video:

(Espreso/Blic žena/Prenela:M.S.)