Bjanka Ćensori, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

HOLIVUD

Ova žena ne može da se obuče ni kada ide s majkom na ručak: Po prvi put vidimo gospođu, one su nebo i zemlja (FOTO)

Bjanka Ćensori je poznata po skandaloznim modnim izdanjima, a njena majka Aleksandra neguje ženstven i elegantan stil.

Objavljeno: 15.08.2024. 20:08h

Bjanka Ćensori, supruga Kanjea Vesta, uhvaćena je juče ispred jednog restorana sa decom svog partnera koju ima sa Kim Kardašijan, a društvo joj je pravila i majka Aleksandra. Međutim, mnogi na prvi pogled nisu prepoznali Bjankinu majku, te su mislili da je u pitanju sestra ili drugarica.

Kada se bolje zagledamo, fizička sličnost između njh dve je zaista velika, ali ukus za modu im je potpuno različit.

Bjanka Ćensori je poznata po skandaloznim modnim izdanjima, a njena majka Aleksandra neguje ženstven i elegantan stil. Ona je sinoć obukla prelepu maksi haljinu koja je savršeno istakla njenu figuru, a s druge strane je vrlo prikladna za njene godine.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njena ćerka Bjanka se pojavila u svom stilu što je mnoge šokiralo, jer se nije upristojila ni zbog dece Kenjea Vesta ni zbog svoje majke.

Ona je obukla ultra mini haljinu u kojoj se zadnjica čak i videla, a grudi su izgledale kao da će ispasti svakog časa. Na nogama je imala najlonke i bež sandale.

Nakon što jeKanje Vest objavio niz Bjankinih fotografija na kojima je gola na Instagramu, pisalo se da je njena majka jako "uznemirena", a izvori bliski porodici su objasnili:

"Njena porodica i prijatelji su poniženi jer postaje sve gore i gore. Bjanka očito ne shvata da ono što oblači nije samo odvratno i daje loš primer, već i potencijalno krši zakon" rekli su za MailOnline.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njeni roditelji takođe misle da je Kanje kontroliše.

"Jako su uznemireni zbog ovoga jer je ne prepoznaju. Ona to ne bi radila da nije kontrolisana. On nastavlja da je kontroliše dajući sebi za pravo da ima kontrolu nad njenim projektima i time kako se oblači Kanjeom", tvrdi izvor.

Bonus video:

(Espreso/BlicŽena/Prenela T.Š.)