Devin Buker, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

PROVOD

Košarkaši je zvali na jahtu, ona se pojavila u najvulgarnijem bikiniju: Šok i sa prednje i sa zadnje strane (FOTO)

Iako njihov identitet nije poznat, ove dve dame pažnju na sebe skrenule su provokativnim bikinijima

Objavljeno: 15.08.2024. 18:38h

Kevin Durant i Devin Buker, NBA košarkaši i reprezentativci Amerike, trenutno uživaju na krstarenju Mediteranom na luksuznoj jahti u društvu prijatelja i poznanika. Zgodni košarkaši su odmah nakon OI "zapucali" na krstarenje, a paparaci su ih uhvatili kada su se usidrili u blizini francuskog mondenskog letovališta Sen Trope.

Durant i Buker su pored prijatelja bili okruženi i nekolicinom lepotica, a paparaci su posebnu pažnju obratili na dve nepoznate plavuše.

Durentfoto: IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Iako njihov identitet nije poznat, ove dve dame pažnju na sebe skrenule su provokativnim bikinijima koji jedva sakrivaju najintimnije zone.

Jedna je uskočila u minijaturni plavi bikini sa tanga gaćicama, koji je otkrio veći deo njene zadnjice, ali je druga izabrala još intrigantniji model kupaćeg kostima.

FOTO: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Naime, ova anonimna devojka opredelila se za lascivni bikini koji više podseća na seksi donji veš nego na kupaći kostim - gaćice su sastavljene od najtanjih tračica i trouglića koji prikriva intima, dok je grudnjak sečen tako da pokriva samo bradavice, a pritom joj je vidno mali. Efekat je, svakako, prilično vulgaran!

Trend mikro bikinija je izrazito zastupljen već treću godinu zaredom, a puno poznatih influenserki i manekenki ga rado bira. Da li je ovo preterivanje ili ipak ne, procenite sami. Jedno je sigurno - u njima je teško opustiti se!

Bonus video:

(Espreso Showbiz / Blic Žena)