Haos u Železniku, Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

dole više?

Šta radiš to, čoveče?! Kamion sa dizalicom ušao u traku za suprotan smer i izazvao haos u Železniku (VIDEO)

Nesmotren potez vozača snimio je jedan biciklista, zabrinut za bezbednost drugih učesnika u saobraćaju

Objavljeno: 15.08.2024. 14:19h

Situacija u saobraćaju snimljena danas u ulici Lole Ribara u Železniku, usporila je saobraćaj u ovom delu grada, kada je vozač kamiona pogrešio traku i ušao u suprotan smer.

Na snimku objavljenom na društvenim mrežama se vidi kamion sa dizalicom koji se nalazi u saobraćajnoj traci, ali za suprotan smer od onog u kojem se kretao i to u delu puta u kojem su kolovozne trake fizički odvojene ogradom.

Nesmotren potez vozača snimio je jedan biciklista, zabrinut za bezbednost drugih učesnika u saobraćaju, pitajući se šta je navelo vozača kamiona da skrene u pogrešnom smeru i rizikuje direktan sudar sa vozilima koja mu dolaze u susret.

"Vrućina ljudi dobro smo još živi... neko proveo šest sati vozeći radeći... Pomozite ako možete, najlakše je osuditi... Vidi i sam da je pogrešio", "Druže, pa šta, tu ništa nije čudno i ti da radiš po 12 sati svaki dan, da nemaš ni za odmor vreme i ti bi nešto pogrešio. Gledaj svoja posla bajo", "Nije mogao da smota", nagađali su korisnici u komentarima.

Drugi smatraju da ni jedan od navedenih razloga ne sme biti opravdanje za situaciju koja se dogodila.

"Pitanje za vas što pravdate ovog vozača. Da je, ne daj bože, ubio nekoga vašeg, je l' bi i tad bio umoran, gladan, žedan, malo promašio smer?! Prosto pitanje...", zaključio je neko u komentarima.

Bonus video:

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)