Beograd, Foto: NAXI KAMERE PRINTSCREEN

saobraćajn gužve

Vozači obratite pažnju! Na ovim prelazima Beogradu biće izmena u saobraćaju, evo koliko će trajati i kuda se ide

Petlja Novi Banovci - petlja Beograd

Objavljeno: 15.08.2024. 10:28h

Javno preduzeće "Putevi Srbije" danas izbodi radove na više prilaza Beogradu, pa je tako izmenjen režim saobraćaja na deonici petlja Novi Banovci - petlja Beograd, petlja Orlovača - petlja Ostružnica, petlja Orlovača - petlja Ostružnica, petlja Bubanj Potok - petlja Lasta i petlji Beograd u smeru ka Šidu.

Petlja Novi Banovci - petlja Beograd

Radovi na državnom putu putu I A reda broj 1, deonica petlja Novi Banovci - petlja Beograd trajaće danas od sedam ujutru do 14 časova. Izvodiće se radovi na košenju razdelnog pojasa u smeru Novi sad - Beograd.

Radovi će se izvoditi u pokretu, uz zauzimanje preticajne saobraćajne trake u dužini do 300 metara, dok će se saobraćaj odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Radovi na državnom putu putu I A reda broj 1, deonica petlja Orlovača - petlja Ostružnica takođe su počeli u sedam i trajaće do 14 sati. Izvode se radovi na košenju razdelnog pojasa u smeru Niš - Beograd.

Radovi će se izvoditi u pokretu, uz zauzimanje preticajne saobraćajne trake u dužini do 300 metara, dok će se saobraćaj odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Petlja Bubanj Potok - petlja Lasta

Radovi na državnom putu I M reda broj 11, deonica petlja Bubanj Potok - petlja Lasta traju od sedam ujutru do 14 časova, a obavljaju se radovi na redovnom održavanju deonice u smeru smer Niš - Beograd.

Tokom izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka u dužini minimum 500 metara, dok će se saobraćaj odvijati voznom i krajnjom desnom saobraćajnom trakom.

Petlja Beograd ka Šidu

Radovi na državnom putu I M reda broj 11, petlja Beograd u smeru ka Šidu. Radovi su počeli u devet i trajaće do 13 časova. Izbode se radovi na montaži putokaznih tabli na portalu, na delu državnog puta I M reda broj 11, petlja Beograd.

U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Bonus video:

(Espreso/Blic/Nikola Todorović/Preneo D.M.)