Prosidba, Foto: Tamara Trajković

smejurija

Srbin do detalja isplanirao veridbu u Parizu, ali desilo se najgore: Zbog ovog apela gore mreže, da li je moguće

Ova objava izazvala je ogromno oduševljenje od strane korisnika, i dok su mu mnogi poželeli sreću, neki su i nudili najbezbednija rešenja

Objavljeno: 15.08.2024. 10:26h

Jedan Srbin rešio je da zaprosi svoju bolju polovinu i sve dogovorio. Međutim, nije baš sve išlo po planu. Golupčići su ostali "zaglavljeni u Parizu, a njemu je falila samo jedna stvar da to putovanje pretvori u ono iz snova. Upravo zato potražio je hitnu pomoć na Reddit-u.

"Trebalo je da se vratim u Srbiju i pokupim verenički prsten koji sam dogovorio, ali neplanirano sam ostao u Parizu - sa željom i planom da zaprosim devojku!", napisao je ovaj zaljubljeni mladić.

Kako bi ispunio svoju nameru i verio svoju devojku u gradu ljubavi on je potražio pomoć i savet od korisnika Reddit-a, jer bi u suprotnom njegova misija bila nemoguća.

"Ne znam nikoga ko bi dolazio uskoro ovde, a ne bih da rizikujem slanjem putem pošte što zbog mogućnosti da se zagubi, što zbog nesigurnosti kada bi pošiljka stigla", objasnio je on.

Pošto bi i sam, kako navodi, pomogao čoveku u nevolji, ovaj mladić je smatrao da bi neko od korisnika mogao da mu uskoči i spasi celu stvar, jer mu nimalo nije svejedno.

"Naravno da mi nije svejedno, ali polazim od sebe te smatram da ima još ljudi kojima ne bi bio problem da izađu u susret, i da ako neko dolazi u Pariz ili zna nekoga od poverenja da dolazi, bio bih neizmerno zahvalan kada bi moj verenički prsten mogao da dođe do mene u nečijem džepu...Takođe, možda postoji neko rešenje koje ne vidim?? Upomoć!", napisao je on.

Ova objava izazvala je ogromno oduševljenje od strane korisnika, i dok su mu mnogi poželeli sreću, neki su i nudili najbezbednija rešenja.

Bonus video:

(Espreso/Telegraf/J.P./Preneo D.M.)