Aleksandar Stanojević, Foto: Starsport©

ZANIMLJIVO

Ovo nikad pre nije bio slučaj: Stanojević pred meč sa Luganom...

Crno-bele očekuje revanš duel protiv Lugana u Švajcarskoj

Objavljeno: 14.08.2024. 19:51h

Fudbalski klub Partizan nastavlja pohod ka grupnoj fazi Lige Evrope.

Pred izabranicima Aleksandra Stanojevića jeste revanš duel protiv Lugana u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Taj deul na programu će biti u četvrtak od 20:30 časova, a susret će se odigrati u Švajcarskoj, nakon što se prvi deul ove dve ekipe igrao u Beogradu gde je Partizan poražen minimalnim rezultatom.

Fudbaleri Partizanafoto: Starsport

Pred utakmicu sa Luganom, oglasio se šef struke crno-belih Aleksandar Stanojević na konferenciji za medije, ali je bio vrlo kratak, što nikad pre nije bio slučaj.

- Dobar dan svima. Imamo jedan negativan rezultat iz prve utakmice, i naravno nadu da možemo dalje. Spremamo se tako, pokušavamo da uradimo nešto. Svi su zdravi, Saldanja je počeo da trenira juče, tako da je on u konkurenciji za tim. Sve je jasno, svi znamo šta treba da uradimo, i tako se i spremamo - rekao je Stanojević.

Potom se obratio i defanzivac crno-belih, Nihad Mujakić.

- Ja bih se vratio na meč u Beogradu. Mislim da je utakmica bila 50-50. Imali smo nekoliko dobrih šansi iz kontri i polu kontri. Sutra očekujemo isto tako tvrdu takmicu, i ako Bog da, nadam se da će to biti sve okej za nas - rekao je Mujakić.

Bonus video:

Espreso / Iva Krga