Marijus Borg Hoibi, Foto: Håkon Mosvold Larsen / AFP / Profimedia

PROBLEMATIČNI BOGATAŠ

Oglasila se bivša devojka sina buduće kraljice koji je uhapšen: Otkrila je pravu istinu o njemu, šok! (FOTO)

Marijus je sin princeze Mete-Marit iz prvog braka, a njegov očuh je budući kralj, princ Hakon.

Objavljeno: 14.08.2024. 15:32h

Sin norveške princeze Mete-Marit, 27-godišnji Marijus Borg Hoibi, završio je u pritvoru nakon što ga je bivša devojka prijavila za navodno nasilje u jednom stanu u Oslu.

Marijus Borg Hoibi uhapšen je zbog fizičkog napada, a policija je u međuvremenu objavila opširnije saopštenje.

"Patrola je izašla na teren posle prijave nasilnog ponašanja tokom noćnih sati u jednom stanu u Oslu. Mladić je uhapšen, a naredne nedelje je pušten iz pritvora", navodi se u saopštenju.

Norveški mediji navode da je stan u kome se dogodio incident potpuno uništen, kao i da je Marijus pretio bivšoj devojci da će joj zapaliti svu garderobu.

Princeza Mete-Marit zbog incidenta je otkazala je odlazak na Olimpijske igre u Parizu.

Marijus Borg Hoibi foto: Splash News / Splash / Profimedia

Sada se za Daily Mail oglasila jedna od Marijusovih bivših devojaka, nekadašnji Plejbojev model Džulijan Snekestad. Ona je otkrila da je tokom veze sa princezinim sinom takođe bila fizički i psihički maltretirana.

"Poslednjih nekoliko dana bilo je čudno i bolno. Primila sam brojne telefonske pozive i poruke... u vezi sa svojim bivšim. Prvo, želela bih da kažem da sam u mislima s onima koji su pogođeni ovim slučajem. Iako su porodica i prijatelji znali za to, odlučila sam da više neću da ćutim jer zapravo ne mogu da ćutim", navela je Džulijan na početku zvaničnog obraćanja i nastavila:

"I da vam odgovorim na vaše sumnje: Da, i ja sam ranije bila izložena njegovom psihičkom i fizičkom nasilju. Psihičko nasilje je za mene bilo najbrutalnije. Ne delim ovo jer želim sažaljenje ili da se fokus prebaci na mene... To se već događalo. On se sada mora zaustaviti",

Podsetimo, Marijus je sin princeze Mete-Marit iz prvog braka, a njegov očuh je budući kralj, princ Hakon. Ima dva brata: norveškog princa Sverea Magnusa i princezu Ingrid Aleksandru.

Bonus video:

(Espreso/ Zena.blic/ Tamara Ilić/ Prenela: T.M.)