Portonovi, Foto: EPA CAROLINE BLUMBERG, Printscreen/Youtube/Srdjan Balaban, Beta Miloš Miškov

lepote crne gore

Toliko je prelepo da je i Novak Đoković ovde morao da kupi dupleks: Pogledajte čarobno mesto u Herceg Novom (FOTO)

Mir, lepota, predivna priroda i izvanredan luksuz

Objavljeno: 14.08.2024. 16:46h

Jedno od najlepših letovališta u Crnoj Gori jeste svakako Herceg Novi, a jedno od najlepših mesta u samom Herceg Novom jeste novoizgrađeni kompleks - Portonovi.

Ono što goste najviše privlači kada je u pitanju Portonovi resort svakako je kombinacija luksuznih rezidencija na samoj obali mora i raznolike ponude restorana i kafića koji nude najegzotičnija jela kuhinja dalekih zemalja.

Plaža u Portonovomfoto: Pavel Muravev Alamy Alamy Profimedia

"Mediteransko naselje u samom srcu Bokokotorske" kako ga turisti nazivaju predstavlja jedinstveni sadržaj, povezan sa lokalnom kulturom i prelepim rezidencijama.

Na površini od 26 hektara, resort nudi 218 rezidencija na prodaju ili za iznajmljivanje, veličine od garsonjera, do četvorosobnih stanova i vila.

Ovaj kompleks je svojom arhitekturom privukao mnoga svetska imena, a među njima i Novaka Đokovića koji je ovde kupio nekretninu.

Novak Đoković na Olimpijadifoto: Abaca Press / Alamy / Alamy / Profimedia

Gosti koji ovog leta odaberu provesti svoj odmor u Portonovom opredjeljuju se za svoj privatni raj uz puno mira i zelenila, budući da rezidencije imaju svoje privatne vrtove i bazene.

Portonovi nudi mir, lepotu, predivnu prirodu i izvanredan luksuz.

Portonovofoto: Pavel Muravev Alamy Alamy Profimedia

Bonus video:

(Espreso/M.D.)