Mlada, Foto: EPA/JORGE TORRES

ŠOKANTNA ODLUKA

Zbog onog što je mlada tražila od oca na venčanju, ceo svet je ostao šokiran: Njihov odnos uzburkao mreže, neviđeno

Ova situacija izazvala je različite reakcije među ljudima, piše daily mirror.

Objavljeno: 14.08.2024. 13:55h

Mlada je zbog lošeg odnosa sa ocem, od njega zahtevala da majci prepusti vođenje do oltara, što je njega i te kako razbesnelo.

Žena je rekla da su joj braća i sestre rekli da je "previše oštra" prema svom tati i da bi trebalo da mu dozvoli da je vodi niz prolaz kako bi pomogla da "popravi" njihov odnos.

,,Udajem se za dva meseca. Moj odnos sa ocem je uvek bio komplikovan. Roditelji su mi se razveli kada sam imala 10 godina, a moj otac nije bio mnogo uz mene posle toga. Zasnovao je novu porodicu i osećala sam se kao da mu nisam više prioritet, a sa druge strane moja mama me je uglavnom sama odgajala.', rekla je mlada na Redditu.

foto: Wavebreakmedia ltd / Panthermedia / Profimedia

Iako je otac bio povređen ovom odlukom i smatrao je da je kažnjavan za prošlost, mlada je bila odlučna da nagradi majku za sve što je učinila za nju.

Ova situacija izazvala je različite reakcije među ljudima, piše daily mirror.

Neki su podržali mladu, smatrajući da ona ima pravo da odluči ko će je ispratiti do oltara, dok su drugi mislili da je možda preterala i da bi trebalo da pruži svom ocu priliku da popravi njihov odnos.

Na kraju, odluka o tome ko će vas ispratiti do oltara na venčanju je veoma lična i treba da odražava vaše najdublje osećaje i odnose sa ljudima koji su vam najbliži.

(Espreso/Alo/Daily Miror/Prenela PV)