Desingerica, Foto: Printscreen TikTok

DOKLE?

Desingerica prolivao mleko po omladini, a mladići otvorili usta i bacaju se: Scena od koje vam neće biti svejedno!

Reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica postao je poznat javnosti po skandaloznim tekstovima, bahatom ponašanju u javnosti i na nastupima.

Objavljeno: 14.08.2024. 08:49h

Reper često ima kontroverzna izvođenja i spotove, ali čini se da ga mladi vole isključivo zbog toga pa su njegovi nastupi uvek traženi.

Desingerica se već neko vreme nalazi na udaru javnost, najviše zbog pljuvanja u usta jednoj devojci na koncertu, a zbog njegovih performansa je reagovalo i Ministarstvo kulture i medija Crne Gore.

Reper je tim povodom rekao da "roditelji treba da paze gde im deca idu", ali i da će "i njegovoj ćerki pljuvati u usta ako to ona bude htela, kada bude punoletna".

Od samog početka karijere, Desingerica je privlačio pažnju tako što je svoju publiku udarao patikom, palio motorne testere i polivao. Ipak, o njegovom privatnom životu se ne zna mnogo.

Sada, on je rešio da poliva mleko po omladini koja da stvari budu gore, uživa u tim stvarima pa su tako ovi mladići otvorili i usta da im reper lakše sipa.

Poznato je da ima 30 godina, da se kao mali bavio košarkom i da u svom vlasništvu poseduje salon za tetoviranje, otac je jedne devojčice, a jednom priliko šokirao je i izjavom o ženama.

Bonus video:

(Espreso / J.R.)