Foto: Antonio Ahel/ATAImages

strašno

Šta je umislio? Najpoznatiji zet u Srbiji bio neprijatan prema stjuardesama: Nastao haos u avionu, a razlog je šok

Sve se saznalo

Objavljeno: 13.08.2024. 14:49h

Reper Relja Popović kao i mnoge njegove kolege često putuje zbog nastupa koje ima van Srbije. Zet Vesne Zmijanac nije sada zbog toga u centru pažnje, već zbog incidenta.

Relja Popović navodno je bio neprijatan prema stjuardesama prilikom jednog leta nedavno.

- Stjuardese su najnormalnije prišle i ponudile ga hranom i pićem, na šta je on burno reagovao. Krenuo je da im se obraća neprijatnim tonom, kao da je on mnogo iznad njih. Nije mu odgovaralo ništa što su mu ponudile, a nakon što su htele da pitaju nekog dečka koji je bio pored njega, ne znam da li je di-džej ili menadžer, on je povisio ton i rekao im: "Ostavite čoveka, hoće da spava" - rekao je izvor za domaće medije tvrdeći da je bio u istom avionu i dodao:

FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Nikola Anđić

- Stjuardese su bile zatečene i šokirane njegovim ponašanjem, pa kad su se odmakle od njega, čuo sam da je jedna rekla: "Bože svašta, a baš mi je bio simpatičan." Nakon što se let završio, on je bio nervozan i zbog gužve, kao da je prvi put na letu, pa ne zna proceduru. Baš klinačko i nekulturno ponašanje za javnu ličnost, a trebalo bi da bude primer tinejdžerima koji slušaju njegovu muziku.

Bonus video:

(Espreso / Kurir/ Prenela:M.S.)