Melanija i Donald Tramp, Foto: EPA/Jim Lo Scalzo

NEVERICA

Tramp brutalno ponizio Melaniju, zanosna Slovenka mu ovo nikada neće oprostiti: Jedan detalj je baš skandalozan!

Donald Tramp prokomentarisao je naslovnu stranu magazina Time na kojoj se nalazi Kamala Haris koja obavlja funckiju potpredsednice Amerike u administraciji Džozefa Džoa Bajdena.

Objavljeno: 13.08.2024. 12:26h

Emitovan je dugo najavljivani intervju Ilona Maska i Donalda Trampa, a izjava bivšeg američkog predsednika i kandidata za predsedničke izbore u Americi, zakazane za početak novembra, u kojoj on pominje suprugu Melaniju Tramp i predsedničku kandidatkinju Demokratske stranke Kamalu Haris, uzburkala je javnost.

Donald Tramp prokomentarisao je naslovnu stranu magazina Time na kojoj se nalazi Kamala Haris koja obavlja funckiju potpredsednice Amerike u administraciji Džozefa Džoa Bajdena.

"Video sam danas Kamalu Haris na naslovnoj strani Time, jako liči na sjajnu prvu damu Melaniju Tramp. Čak ni ne liči na Kamalu, to je tačno, ali naravno, ona je prelepa žena", izjavio je Tramp u razgovoru sa Ilonom Maskom.

Tramp je inače Kamalu nazvao Kamila, pa je dodao: "Ostavićemo to po strani". Čini se da je želeo da u prvi plan istakne lepotu svoje supruge ili kopiranje njenog imidža, ali je sve izvedeno prilično nevešto i na čuđenje mnogih koji su se šokirali da je uopšte napravio ovakvo poređenje.

Bivši američki predsednik je rečima "ona je prelepa žena", pokušao da malo ublaži komentar o Kamali, ali je i to bilo nezgrapno.

Kamala Haris predstavljena je na naslovnoj strani Time iako i dalje dobija intervjue jedan na jedan, navodi Daily mail. Čuveni časopis objavio je zapravo ilustraciju sa likom ove političarke, a Tramp je naglasio, geldajući tu sliku, da mu sve izgleda jako poznato. Naslovnu stranu prati i natpis: "Njeno vreme".

Tramp je te reči opisao kao "besplatna vožnja do medija", pa napomenuo da je Kamala predstavljena kao da je najlepša glumica koja je ikada živela. To dodatno pokazuje da je želeo da naglasi koliko je zapravo lepa Melanija Tramp, ali čuđenje zbog poređenja nje i Kamale ne jenjava.

Imao je i ranije neobične izjave o supruzi koja je burno reagovala kada je u ovoj situaciju pomenuo njihovog sina Barona Trampa.

Mnogi misle da že mu Melanija zameriti izajvu iz intervjua sa Maskom, a kako glasi vaš komentar?

Bonus video:

(Espreso/ Zena.blic/ Jelena Milenković/ Prenela: T.M.)