Jelena Đoković i Natalija Jokić, Foto: Nemanja Nikolić

PAŽNJA

Okršaj Jelene Đoković i Natalije Jokić na proslavi!

Mnogi smatraju da su se Jelena i Natalija slično obukle te da je ovo bio pravni "modni okršaj". I dok je Jelena blistala u haljini A kroja, Natalija je imala usku belu haljinu sa cirkonima i mrežicom, a trudnički stomak joj se jasno ocrtavao.

Objavljeno: 13.08.2024. 11:37h > 13:59h

Jelena i Novak Đoković sinoć su stigli na žurku Olimpijaca. Proslava je trajala do kasno u noć u jednom popularnom restoranu u Beogradu. Sportiste su uveseljavali mnogobrojni pevači poput Milice Pavlović, Milice Todorović, Nikole Rokvića, Danice Crnogorčević i drugih. Svi su se ludo proveli čemu svedoče i fotografije, ali i snimci na mrežama. Među zapaženijima, kada je reč o gostima, bili su Jelena i Novak Đoković, ali i Natalija i Nikola Jokić.

U jednostavnoj beloj haljiniciJelena Đoković je blistala, a osmeh nije skidala sa lica. Takođe, Jelena je imala visok rep zbog kog je izgledala znatno mlađe. Dok, kada je reč o njenom suprugu on je došao u majici u kojoj je pozdravio narod na balkonu Starog dvora u Beogradu što se dogodilo samo neki sat ranije pre slavlja.

foto: Nemanja Nikolić

Mnogi smatraju da su se Jelena i Natalija slično obukle te da je ovo bio pravni "modni okršaj". I dok je Jelena blistala u haljini A kroja, Natalija je imala usku belu haljinu sa cirkonima i mrežicom, a trudnički stomak joj se jasno ocrtavao. Inače, Natalija je u poodmakloj trudnoći, a na proslavu je došla sa suprugom košarkašem Nikolom Jokićem i njegovim bratom.

foto: Nemanja Nikolić

One su se na proslavi sportista dodatno zbližile, pa su viđene kako ćaskaju i uživaju u društvu jedna druge. Takođe, Jelena nije prestajala da igra pa je sa Viktorom Troickim i suprugom skakala i pevala posebno kada je došao di-džej, a očigledno pesma "Tek je 12 sati" im je među omiljenima.

(Espreso/srećna republika/prenela PV,)