Foto: prentscreen/instagram/aleksandracipka

najnovije

Pokojnom Jarinu posvetila tetovaže: Mlada udovica ne može da preboli smrt biznismena, zauvek će ga nositi na koži

Cipka posvetila pokojnom suprugu tetovaže

Objavljeno: 13.08.2024. 10:31h

Biznismen Nebojša Stojićević, zvani Jarin, iznenada je preminuo u 52. godini od posledica srčanog udara, 17. maja ove godine. Jarin je sahranjen u Šapcu, a njegova supruga, pevačica Aleksandra Tadić Cipka je teško podnela smrt svog muža, za kog se pre dve godine udala u tajnosti.

Početkom jula ove godine, nakon što je obeležila 40 dana od njegove smrti, Cipka je skinula crninu.

Do tad se nije oglašavala, već je bolovala u tišini. Cipka je potom krenula da objavljuje dirljive uspomene sa pokojnim suprugom, a sada je odlučila da mu posveti nešto trajno.

FOTO: prentscreen/instagram/aleksandracipka
FOTO: prentscreen/instagram/aleksandracipka
FOTO: prentscreen/instagram/aleksandracipka
FOTO: prentscreen/instagram/aleksandracipka
FOTO: Printscreen Instagram/aleksandracipka
FOTO: prentscreen/instagram/aleksandracipka
FOTO: Instagram printscreen/aleksandracipka
FOTO: Instagram printscreen/aleksandracipka
FOTO: Instagram printscreen/aleksandracipka
FOTO: © ATA Images, Tamara Trajković, printscreen/n&g bakery

Naime, pevačica je odlučila da pokojnom Jarinu posveti tetovaže. Na levom ručnom zglobu istetovirala je crvenom bojom njegov nadimak Jarin, dok je na desnom stajalo Nebojša. I ime i nadimak bili su ispisani ćiriličnim pismom.

Cipka, koja je Škorpija u horoskopu, ostavila je i nekoliko emotikona - škorpija, crveno srce, lav, ključ i katanac i znak za zauvek. S obzirom na to da je u toku sezona Lavova, može se pretpostaviti da se Cipka istetovirala na njegov rođendan.

Aleksandra Tadić Cipka se istetoviralafoto: Instagram printscreen/aleksandracipka

Inače, pevačica je nakon što je prekinula ćutnju otkrila da je ljuta na pojedine članove porodice, koji nisu došli na sahranu.

- Iznenadili sam se od neke familije od kojih sam mislila da će doći, ovim putem im poručujem da ćemo se gledati samo preko medija. Nebojša i ja smo sve poštovali, išli na svačije događaje, a neko se nije udostojio da dođe na njegov ispraćaj. Nebojša je moja slaba tačka u životu i što se neke familije tiče, oni što su bili na sahrani postoje za mene, ostali ne - rekla je Cipka, koja tvrdi da je spas našla u velikoj porodici, ali i u molitvama.

- Imamo veliku porodicu, i ja i pokojni suprug, i svi smo zajedno u ovome i moramo napred, nije me ostavio samu. Tako nas je Nebojša naučio, on je lav u životu, očeličio nas je sve i spremio za život. Svi smo u bolu, ali se zajedno držimo. Imam 49 kilograma, što se primeti. Mir je nešto čemu težim, mir pronalazim u molitvama, u tome sam, inače sam živela po bogu, u tome vidim spas i držim se toga.

Bonus video:

(Espreso / Republika/ Prenela:M.S.)