Adriana Lima, Foto: Printscreen Instagram/adrianalima

pažnja

Od izdeformisanog lica nije ostalo ništa: Bivša Marka Jarića se vratila u "staro telo", nikad brutalnija nije bila

Kosu je vezala u visoki rep i u prvi plan stavila lice, pa su mnogi primetili da više nije „otekla“

Objavljeno: 13.08.2024. 09:52h

U Parizu se Adriana Lima sastala sa predsednikom FIFA Đanijem Infantinom i katarskim jutjuberom Ganimom Al-Muftahom. Nosila je bele pantalone i košulju iste boje i izgledala je veoma elegantno.

Kosu je vezala u visoki rep i u prvi plan stavila lice, pa su mnogi primetili da više nije „otekla“. Takođe su pohvalili njenu vitku figuru koju je brzo povratila nakon što je rodila treće dete u avgustu 2022, navodi Story.hr.

foto: Profimedia

„Dolazim iz više nego skromne sredine i kao veliki fan fudbala, veoma sam zahvalna i počastvovana što me je FIFA izabrala za prvog globalnog ambasadora navijača i što mi je pružena platforma za povezivanje navijača kroz igru“, rekla je Adrijana, a Infantino joj se zahvalio na svemu što čini za promociju fudbala.

„Kada upoznate Adrijanu, odmah primetite njenu ljubaznost, toplinu i koliko je privržena i strastvena za fudbal. Ona živi i diše fudbal i stoga može biti odlična veza između FIFA-e i navijača širom sveta.“

Ne može nijedna koja me poznaje podneti da sam od nje popularnija i važnija u društvu. Ima sada zborova po selima, ja se spremim, uredim kao u mladosti, kupim sladoled, ližem i hodam. Za mnom se kolona uhvati kao za popom. Samo viču: eno Joke, eno Joke, a mene ni briga nije

Lima je ovih dana sa porodicom u Parizu gledala fudbalsku utakmicu između Sjedinjenih Američkih Država i Brazila, a njen Brazil je izgubio sa 1:0, pa je ipak odneo srebrnu medalju sa Olimpijade.

Lima je dobila treće dete, sina Ciana, sa filmskim producentom Andreom Lemersom (43). Pored sina, Adrijana ima i dve ćerke – Valentinu (13) i Sienu (10), koju je dobila u braku sa našim košarkašem Markom Jarićem (45). Upoznali su se na zabavi u Los Anđelesu 2006. godine, a verili su se dve godine kasnije, kada je Lima slavila 27. rođendan. Venčali su se 2009. na Dan zaljubljenih, a zvanično raskinuli 2016. godine.

(Espreso/zadovoljna/prenela PV,)