Kristina Kataman, Foto: Printscreen/Instagram/cristinacataman

smehotresno

Srpska snajka provela samo 24 sata u našoj zemlji, pa podelila urnebesan snimak: Pratioci plaču od smeha (VIDEO)

Popularna srpska snajka provela je samo 24 sata u Srbiji i podelila snimak zbog kojeg njeni pratioci plaču od smeha

Objavljeno: 13.08.2024. 09:15h

Kristina Kataman, koja ima više od 300 hiljada pratilaca na Instagramu, svratila je u Srbiju, a njen video o glavnom utisku prvog dana nasmejao je sve.

Kristina Kataman je udata za Srbina, sa kojim živi u Americi, a na društvenim mrežama postala je poznata zbog duhovitih klipova na račun kulturoloških razlika između istoka i zapada. Sad je došla u Srbiju i prva „na tapetu“ bila joj je – nadaleko hvaljena srpska hrana. Zapravo, više stav prema hrani kako je nagovestila u potpisu.

„Sita sam, ne mogu više – ovde to ne postoji. Ali, hej! Pričajte mi o dijeti bogatoj proteinima“, napisala je popularna „srpska snajka“ u opisu.

Video je „pre i posle“ fora u kojoj se Kristina „žali“ na kilažu nakon samo 24 sata u Srbiji, budući da su se u međuvremenu na njenom jelovniku našle pljeskavice, ćevapi, čvarci, pršute, sirevi…

„Posle rečenice – ne mogu više – ide: jedi bez hleba!“, objasnili su joj u komentarima. Mnogi su se složili da je srpska kuhinja najbolja na svetu, a predložili su joj i da proba neke druge specijalitete.

U sledećem postu, Kristina je podelila i fotografije onoga što je radila u Beogradu „negde između ćevapa i uštipaka“.

Slikala se uz mural Milene Dravić i Gage Nikolića, obišla Hram Svetog Save, „prozvala“ Srbe zbog kafa i cigareta…

„Molim vas, ne pitajte me za rakiju. Morate biti sa ovih prostora da bi vam se dopala. Zbog nje amonijak deluje kao slatka limunada“, zaključila je.

Bonus video:

(Espreso/Nova/Preneo D.M.)