Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

DAMA

Na prvu je nećete prepoznati: Bez šminke i filtera, uletela u vodu u haljini, a o ovom detalju svi živi bruje

Sa egzotične destinacije pristižu predivne slike

Objavljeno: 13.08.2024. 08:22h

Slavna pevačica Rijana odmara na rodnom Barbadosu sa svojim partnerom ASAP Rokijem i sinovima, stariji RZA ima dve godine, a mlađi Riot je nedavno napunio godinu dana. Sa egzotične destinacije pristižu predivne slike.

Rijana uspešno balanisra između muzičke karijere, mejk-. ap biznisa i porodice iako se neki njeni fanovi ne bi složili sa time jer često prigovaraju da ova zvezda pravi preduge pauze. Njoj to nimalo ne smeta niti joj remeti sreću.

Čuvena Riri posvetila se porodoci, a ostvarila je toliko muzičkih uspeha i otpevala toliko hitova da i te kako ima čime da se popuni praznina koju donose njena pauziranja sa scene.

Rijana je nedavno bila glavna zvezda na Karnevalu na Barbadosu gde nije bila poslednjih pet godina.

Čuvena Riri posvetila se porodocifoto: CHRISBRANDIS.COM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Slavna pevačica nedavno je negirala glasine da je u drugom stanju. Ali Rijana (36) sa partnerom A$AP Rokijem (35) planira još dece.

U intervjuu za Entertainment Tonight u junu ove godine izjavila je sledeće: "Nisam trudna ako se to pitate. Definitivno bih volela da imam još dece. Nadam se, da. Pogledajte kako je ispalo", aludirajući na isksustvo sa svojom decom. Napomenula je i da ne bi volela da bude jedina devojka u svojoj porodici.

Rijana je na Barbadosufoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Rijanu već neko vreme prate glasine da je u drugom stanju, treći put. Sumnje budi jer neretko širokom odećom prekriva stomak, kao što je učinila nedavno u Njujorku. "Nosi bundu u junu? Da li je trudna?", "Prilično sam sigurna da širokom odećom prikriva trudnoću", komentarisalo se na Instagramu.

Da je trudna drugi put, saopštila je na Superboulu u Arizoni 2023. "O čemu li sam razmišljala?", rekla je u šali za britanski Vogue pred nastup. Rijana je sina RZA rodila u maju 2022. godine. "Znate šta je vaše telo upravo uradilo. Imate osećaj da je sve moguće", rekla je o tom iskustvu.

Rijana i ASAP Roki predstavili su javnosti starijeg sina na slikama za Vogue, a u maju prošle godine otkrili su kako se dečak zove mada je ona ranije nagovestila da će ime biti odabrano u čast repera i producenta RZA. Puno ime mlađeg deteta glasi Riot Rouz Majers. Tako i roditelji i maličani nose imena koja počinju slovom R. Pravo ime ASAP Rokija je Rakim Mejers.

Bonus video:

(Espreso / Blic žena/ Prenela:M.S.)