Foto: Printscreen: Instagram/salmahayek

hit na internetu

Prsata crnka se stropoštala u moru: Muž pritrčao da pomogne, a onda je sve otišlo do vraga, snimak zakucava

Sve vreme nije ispuštala papuče iz ruku

Objavljeno: 13.08.2024. 08:12h

Slavna glumica doživela je nezgodu tokom odmora na Ibici, a paparaci su bili na pravom mestu, pa su zabeleženi svi detalji. Kako je izgledao pad slavne glumice i šta se zapravo dešavalo? Pogledajte!

Glumica Salma Hajek (57) izlazila je iz broda kada je pala u more, plima ju je jako vukla, pa nije mogla da se podigne. U pomoć joj je priskočio suprug Fransoa Anri Pino (62), vlasnik kompanije "Kering", i još jedan muškarac, a snimak holivudske zvezde u moru izgleda kao kadar iz filma.

Voda je povukla haljinu, a kako se vidi na snimku, Salma sve vreme nije ispuštala papuče iz ruku. Ubrzo je završila na plaži, a sigurno će naredni put biti opreznija kada bude izlazila iz broda. Neće tek tako zaboraviti ovaj pad.

Verujemo da Salmi Hajek i pored ovog pada ne nedostaje uživanja na Ibici, a koliko voli leto, može se videti i na njenom Instagram profilu gde je u susret avgustu koji je željno čekala, objavila ovu fotografiju.

A nakon snimka pada ponovo se komenatriše fotografija kojom je obeležila Svetski dan okeana. I tada je doživela manji peh, ali se sama izborila sa talasima.

Čekaju se sada fotografije slavne glumice sa uzbudljive Ibice kojom će se nastaviti serija letnjih uspomena - ipak, teško da će pad nešto tako lako zaseniti.

Bonus video:

(Espreso / Blic žena/ Prenela:M.S.)