Miljana Kulić i Ivan Marinković, Foto: Instagram printscreen/marijakulic_mtaz

evo šta su rekli

Miljana i Ivan o prezimenu sina: Ovo su im planovi za naslednika, jedno mu neće nikada dozvoliti

Kulićeva i Marinković sada zajedno provode vreme sa sinom

Objavljeno: 12.08.2024. 16:37h

Ivan Marinković pomirio sa Marijom i Miljanom Kulić kako bi ponovo uspostavio odnos sa malim Željkom, posetila njihov porodični dom u Nišu.

Na samom početku osvnuli su se na dešavanja proteklih dana i kako je Željko reagovao kada je na vratima video oca Ivana.

- U odličnim smo odnosima zbog Željka. U rijaliti smo imali sukobe mišljenja, sada nema potrebe. Sve radimo u korist Željka. Od kako je Ivan došao, on je oduševljen, lepo mu je sa mamom i tatom. Slavili smo i rođendan, svima se hvalio kako izgleda njegov tata. Spava sa Ivanom, sa mnom neće - govorila je Miljana.

foto: Instagram printscreen/marijakulic_mtaz

- Ova druga proslava je bila zbog njegovih drugara, ali i zbog mene jer sam ja tu. Željko uživa, baš mu je lepo, vidi se po njemu. Cela porodica je tu, ponaša kao da se nikada nismo razdvojili. Da se razumemo, nismo Miljana i ja zajedno - dodao je Ivan Marinković.

O ŽELJKOVOM PREZIMENU

- Ivan nikada nije osporavao da je Željko njegov sin, nego sam se ja naljutila kad sam izašla iz porodilišta i stavila N.N. lice. Regulisaćemo da ima dva prezimena, Kulić Marinković.

- Oko mene svi imaju dva prezimena, Jelena je imala Ilić Marinković, možda ja treba da dodam nečije prezime. Što se mene tiče, to mi nije najvažnije, ostalo će samo doći na svoje, verovarno je ljudima to sad zanimljivo da komentarišu. On je moj, pa je moj.

foto: Instagram printscreen/marijakulic_mtaz

ŠTA ĆE MALI ŽELJKO BITI KAD PORASTE?

- Baš smo o tome pričali sinoć. Vidimo da će biti visok na Sinišu, nadamo se da će biti sportista. Sigurno nećemo dozvoliti da bude rijaliti učesnik. To nikako. Biće on sportista, ja bih voleo fudbaler.

- Nikada neće ući u rijaliti. Nećemo mu ništa lepo reći o tome. Biće mu striktno zabranjeno. Dok on poraste, obrisaće se klipovi naši sa jutjuba.

Bonus video:

(Espreso/Blic/Ivan Radulović/prenela:B.S.)