Foto: Printscreen/youtube/Brzo i lako

BIĆE SAVRŠENO

Caka koju koriste pekari da testo ostane sveže i do 3 dana: Samo dodajte ovaj sastojak i umesićete najbolje pecivo

Dovoljno je da dodate samo jedan sastojak i da vaše pecivo bude savršeno

Objavljeno: 12.08.2024. 13:02h

Mekane, vazdušaste kiflice obično sutradan i nisu tako dobre, već se stvrdnu i ne budu ni približno kao kada ste ih izvadili iz rerne.

Upravo zbog toga vam otkrivamo fantastičan trik pomoću kojeg će testo biti sveže i po 3 dana.

foto: Printscreen / Instagram / kiaralic96

Dovoljno je da dodate samo jedan sastojak i da vaše pecivo bude savršeno.

On pomaže kod svih vrsta testa, a u pitanju je skrob.

Ako njega dodate u testo, ono će biti prozračnije, a lepinje i pite ukusnije i svežije.

Ono što je bitno da uradite je da pomešate skrob sa brašnom, pa da tako dodate u testo, a ne da ga dodajete sa nekim drugim sastojcima.

Bonus video:

(Espreso/krstarica/T.M.)