Foto: XPOSUREUK / Backgrid UK / Profimedia

bomba

Kao da mu je sestra, a ne mama: Lepotica uhvaćena na ulici u prirodnom izdanju, muškarci su sa razlogom odlepili

Prava lepotica u šetnji sa sinom

Objavljeno: 12.08.2024. 09:54h > 21:24h

Navikli smo da slavnu brazilsku manekenku Žizel Bundšen (44) viđamo tip - top skockanu od glave do pete. A sada je jedna od najplaćenijih supermodela na svetu uhvaćena u opuštenom jutarnjem izdanju. I ponovo je oduševila.

Brazilska lepotica Žizel Bundšen uslikana je na ulici Majamija u jutranjim časovima dok je sa 14 - godišnjim sinom Bendžaminom izvela psa u šetnju.

Žizel je za opuštenju šetnju ponela običnu belu majicu i teksas šorts, lagano koračajući sa sinom kojeg ima sa bivšim suprugom, legendom američkog fudbala Tomom Brejdijem (47).

Slavni supermodel je izdanje zaokružila baletankama, dok je kačket na glavi štitio od sunca, ali i od pogleda radoznalih prolaznika.

Šetnja sa sinomfoto: Mega / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dugonoga lepotica je ponovo pokazala sjajnu figuru, a primetno je i da na licu nema ni trunku šminke.

Vešti paparaci uvekovečili su i momenat dok se Žizel igra sa psom, bacajući lopticu za kojom će on da potrči.

Ova šetnja dolazi nakon što se njen sin Bendžamin vratio sa kratkog odmora iz Francuske, gde je prisustvovao nekoliko utakmica na Olimpijskim igrama u Parizu sa svojim ocem Tomom Brejdijem.

Žizel je i nedavno uslikana na ulicama Majamija u opuštenom izdanju. Tada je zaustavila poglede prolaznika nakon izlaska iz teretane, što možete pogledati ovde.

FOTO: Printscreen Instagram / gisele
FOTO: XPOSUREUK / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: Mega / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: VEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: VEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: VEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
FOTO: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Da podsetimo, Žizel Bundšen i Tom Brejdi razveli su se 2022. godine posle 13 godina braka. Ova odluka usledila je nakon žestokim svađa. Glavni razlog sukoba navodno je bio činjenica da porodica nije bila prioritet za 45-godišnjeg sportistu, što je dovelo do odluke Brejdija da se vrati iz penzije i nastavi igrati za NFL.

Ona je oduvek bila ta koja je bila posvećena deci. Dogovorili su se da će se on povući iz sporta da bi se fokusirao na porodicu, a onda se predomislio, rekli su upućeni izvori tada.

Brazilska manekenka Žizel Bundšen je inače izjavila sina Bendžamina rodila 2010. godine u kadi u svom kupatilu i kako je tada izjavila porođaj je nimalo nije boleo. Pored Bendžamina, manekenka sa Brejdijem ima i ćerku Vivijan.

Bonus video:

(Espreso / Blic žena / Prenela:M.S.)