Foto: Kurir printscreen

hit na internetu

Da li je ovo realno? Voditelji se posvađali u emisiji, gledaoci šokirani: Sve se orilo, niko nije smeo da se umeša

Emisija je postala pravi hit na mrežama

Objavljeno: 12.08.2024. 07:54h > 07:57h

Voditeljskom triju Goranu Jovanoviću, Oliviji Jontić i Milici Stanimirović ovog puta stiglo je pojačanje u vidu koleginice Vanje Ćamović, a oni su u prošloj emsiiji komentarisali korekcije poznatih dama i zašto to kriju.

Međutim, u jednom trenutku je nastao pravi haos u emisiji, budući da su se skuobili Milica i Goran.

Milicaa je u emisiji priznala šta je sve dosad uradila na sebi od estetskih intervencija:

- Vanja, pored tebe sedi osoba koja je relativno rano, u 21. godini krenula da radi neke stvari. Operisala sam nos, radila sam botoks nekoliko puta, ali više to ne radim. I imam hijaluron u usnama, i malo brada... To sam uradila jer sam bila nesigurna, nije mi se dopadalo kako izgledam - priznala je Opasnica.

Jovanović je dobacio da će Milica ako tako nastavi da uskoro postane "sama sebi baba".

FOTO: Kurir printscreen
FOTO: Kurir printscreen
FOTO: Kurir printscreen

- Problem s tim je što ne znate da stanete. Ne poznajem nikog ko je na kraju postao bolji nego kad je počeo. Svi na kraju od lepog naprave nelepog i budeš nešto što je karikatura samog sebe. Budeš li nastavila s time, kad dođeš u moje godine, ličićeš na sopstvenu babu - šokirao je Goran, a ni Milica mu nije ostala dužna, pa ga je nazvala psihopatom:

- Ćuti! Lako je njemu da priča kad je psihopata! Kad vidiš psihopatu, vidiš da ima zategnuto lice i naočare. Sve serijske ubice koje sam videla imaju zategnuto lice - rekla je Milica, a onda su svi prasnuli u smeh.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

(Espreso / M.S.)