Foto: M.M./ATAImages

SVAKA ČAST

Zašto su svi sinoć brujali o Karleuši? Slavljenica pala u drugi plan kad se pojavila najpoznatija Beograđanka, gori

Mnogi su primetili da je Karli nikad zgodnija

Objavljeno: 12.08.2024. 07:12h > 07:22h

Pevačica Jelena Karleuša pojavila se na rođendanu svoje drugarice i koleginice Milice Pavlović i sve ostavila u neverici svojim neverovatnim izgledom!

Nije skidala osmeh sa lica kada je videla svoju drugaricu u crnoj toaleti. Ona je sve oduševila dugom plavom haljinom uz koju je ponela i “Versaće” torbu u istoj boji, a mnogi su primetili da je Karli nikad zgodnija.

Torba koju je Jelena ponela vredi neverovatnih 3.000 evra, a za narukvicu "Van klif & arpels" izdvojila je čak 5.650 evra.

FOTO: M.M./ATAImages
FOTO: M.M./ATAImages
FOTO: M.M./ATAImages
FOTO: M.M./ATAImages

Jedno je sigunrno, Jelena i dalje važi za jednu od najpoželjnijih i najzgodnijih Beograđanki, a njena izvajana linija je u ovoj kreaciji došla do izražaja.

Jelena je pozirala okupljenim fotografima i sve oduševila svojom harizmom, a i izgledom!

Njena haljina je ostavila mnoge bez teksta, a baš sinoć su o ovoj skupocenoj kreaciji svi brujali na mrežama. Još jednom je Jelena pogodila tačno u metu!

Drugaricefoto: M.M./ATAImages

Podsetimo, Milica Pavlović sinoće je napravila proslavu povovodom 33. rođendana i to u jednom poznatom beogradskom hotelu. Rođendanu će prisustvovati brojne poznate ličnosti, a među prvima je došao Žika Jakšić, kao i Dragana Džajić.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

(Espreso / M.S.)