Foto: Instagram printscreen/nikolarokvic

nekad i sad

Da li prepoznajete dečake sa fotografije? Danas ih zna cela Srbija i veoma su uspešni ljudi

Jednom prilikom na društvenim mrežama pojavila se njihova fotografija iz detinjstva

Objavljeno: 11.08.2024. 16:35h

Pevač Nikola Rokvić poznat je po svojoj humanosti i velikoj posvećenosti prema svojoj porodici. On je nedavno prepešačio više od 1000 kilometara, kada je iz Beograda otišao na ostrvo Eginu.

Njegov podvig su podržali i njegovi najbliži, a među njima je i Nikolin rođeni brat Marko. On je takođe pevač, a Nikola često napominje koliko mu podrška brata znači.

- Kada smo bili mali, nije prošao dan da se ne zagrlimo i ne izljubimo! Naravno, pre zagrljaja smo se tukli! Danas se ne tučemo, jer sam sada stariji, razumniji, moram štititi slabije - našalio se Nikola.

Podsetimo, Nikola je pri povratku sa hodočašća izjavio sledeće:

- Još se emocije nisu slegle. Odmorio se nisam, odmah sam krenuo pun gas, sa nastupima. Ne stižem sve poruke da pročitam, zahvalan sam ljudima na podršci i ljudima. Kad stigne toliko poruka nije moguće svima odgovoriti, ali trudim se da ispoštujem svakoga. Moje komšije su me zaista ganule, jako je emotivno bilo, to ću pamtiti ceo život zahvalan sam im jako. To mi je jedna divna uspomena na ljubav mojih najbližih koji žive tu do nas. Trudim se da nadoknadim i da svaki trenutak provedem sa prodicom. U skorije vreme neću ništa slično uraditi, možda za godinu dana, dve - rekao je Nikola tada.

Bonus video:

(Espreso/24sedam/Kristina Lučković/prenela:B.S.)