Kraljica Elizabeta, Megan i princ Hari, Foto: AP

ISPLIVALA ISTINA

Ovo su prava osećanja kraljice Elizabete prema Megan Markl i princu Hariju: Sve je otkrila u neobjavljenom pismu!

Princ Hari isticao je više puta da se boji za svoju bezbednost i bezbednost svoje porodice u sopstvenoj domovini

Objavljeno: 10.08.2024. 23:42h

Pokojna kraljica Elizabeta II otkrila je svoja prava osećanja prema princu Hariju i Megan Markl, odnosno, o njihovoj bezbednosti, što je je napisano u nikada objavljenom pismu, piše Glossy.

Nakon što su odstupili sa svojih uloga i dužnosti u kraljevskoj porodici, Megan i Hari izgubili su mnoge benefite koje su imali u kraljevskoj porodici, što je uključivalo i automatsko čuvanje policije u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Dok se Hari pobunio zbog toga što više nije imao obezbeđenje, a nedavno i govorio o tome da je to razlog što Megan nije kročila na Ostrvo godinama, to pitanje se posebno razmatralo, a njegova pokojna baka o tome je govorila u jednom pismu, koje je čuvao njen privatni sekretar, ser Edvard Jang.

Megan Markl i princ Hari foto: Profimedia

Razumećete da je bezbezdnost vojvode i vojvotkinje od Saseksa od izuzetne važnosti Njenom visočanstvu i njenoj porodici. Pošto je vojvoda rođen u kraljevskoj porodici, a s obzirom na njegovo služenje u vojsci i istorihu targetiranja porodice Saseks od strane ekstremista, imperativ je da porodica nastavi da bude efektivno obezbeđena — navodi se.

U ovom pismu se navodi i da kraljičina reč nije bila poslednja kad je reč o odluci o bezbednosti Megan i Harija i nezavisnom čuvanju njih dvoje, ali je stavljeno da znanje da ona oseća da je važno da nastave da dobijaju adekvatnu zaštitu.

Kraljica Elizabeta sa Megan i Harijem foto: AP

Hari je govorio o svojoj borbi da dobije obezbeđenje, što je počelo 2020. godine, a on je govorio o tome koliko se plaši da dovede decu u svoju domovinu.

Strah je razlog i što njegova žena odbija da dođe u Ujedinjeno Kraljevstvo.

Bonus video:

(Espreso/ Glossy/ M.R./ Prenela: T.M.)