Foto: Kurir

KURIR TV

NOVE VRELE TEME U STARS SPECIJALU

Sve tajne estrade otkrijte uz Stars specijal

Objavljeno: 10.08.2024. 08:32h

Nova emisija Stars specijala stiže danas u 16.10 časova na Kurir televiziju! Naši voditelji nastavljaju da uzburkavaju estradu i izmeštaju javne ličnosti iz zone komfora.

Zašto poznate dame koje kriju identitet svojih partnera, ko su poznate ličnosti koje estetskim intervencijama žele da odlože proces starenja i zašto ih kriju, da li je nacionalizmu i politici mesto u muzici i kako su se u tom kontestu poneli pojedini umetnici. Naposletku, šta je sajber nasilje, kako ga prepoznati i kako mu se odupreti. Ovo su teme današnjeg Stars specijala. Naši voditelji Goran Jovanović, Olivija Jontić i Milica Stanimirović, ovoga puta imaju pojačanje u vidu koleginice Vanje Camović, urednice emisije Stars specijal na Kurir televiziji i dobro poznatog lica Kurir televizije, lica koje ste obožavali. Ništa blaže nego ostali, iskreno i direktno, ona će sa njima komentarisati aktuelne događaje domaće i svetske scene.

U okviru emisije, pogledajte i ekskluzivni intervju sa pevačem Slobom Radanovićem, sa kojim se naš Ivan Gajić sreo na crnogorskom primorju i sa njimprešao sve aktuelne teme. Tokom intervjua, ekipi se pridružila i za Slobu posebna žena.

foto: Kurir

Gledajte Stars specijal danas od 16.10 časova (ili u repriznom terminu večeras 00.30 časova), na Kurir televiziji! Otkirivamo za vas sve tajne estrade!

FOTO: Kurir
FOTO: Kurir
FOTO: Kurir
FOTO: Kurir
FOTO: Kurir
FOTO: Kurir

Bonus video:

(Espreso)