Princeza Šarlin i princ Albert, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

GLASINE O RAZVODU NISU NASTALE TEK TAKO

Najtužnija princeza konačno priznala, ovo je istina o njenom braku sa 20 godina starijim: Sve je iznela u javnost!

I dalje se priča kako je princeza plakala na venčanju

Objavljeno: 09.08.2024. 16:26h

Princ Albert i princeza Šarlin konačno su priznali da njihova ljubav nije bila na prvi pogled. Ali su i razbili mit o tome da se oni uopšte ne vole, kako se već godinama veruje zbog scene sa njihovog venčanja.

"Ne znam da li smo se tada zaljubili", rekao je Albert u intervjuu za "Paris Match". "Znate, posle toga, nisam više video Šarlin nekoliko godina."

- Pre svega, mislio sam da je odlična plivačica i da je druželjubiva, vesela i pristupačna. Bilo nam je sjajno - rekao je Albert o njihovoj prvoj interakciji.

Na pitanje čega se seća sa tog prvog susreta, Albert je rekao kako je Šarlin zamalo nadrljala zbog toga.

- Ne znam da li treba ovo da kažem, ali te noći sam je uvalio u nevolje jer je nisam na vreme vratio kući - priznao je Albert.

- Da, upala sam u probleme te noći, ali nećemo ulaziti u to - uključila se Šarlin.

Princeza Šarlinfoto: Profimedia

Albert i Šarlin su se prvi put sreli 2000. na Međunarodnom plivačkom takmičenju u Monaku, ali nisu počeli da se zabavljaju sve do 2005. Onda su svoju vezu obelodanili na Olimpijskim igrama 2006, sedeći zajedno na tribinama. Međutim, otkako su izašli u javnost sa svojom vezom, muče ih glasine o razlazu.

Još ranije su iz ovog francuskog lista tvrdili da Šarlin "živi u Švajcarskoj" usred glasina o njihovom bračnom statusu. Međutim, brzo su odbacili optužbe i nastavili da javno prisustvuju događajima.

- Nema ničeg loše u našem braku i smatram da su glasine iscrpljujuće. Jednostavno ne mogu da razumem odakle dolaze - bio je komentar princeze Šarlin.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Par je zajedno 15 godina i imaju blizance, koji sada imaju devet godina. Princ je 20 godina stariji od princeze.

Šarlin dugo nazivaju najnesrećnijom evropskom princezom koristeći epitet "tužna princeza". Na svom venčanju 2011. godine nije delovala nimalo srećno, a mediji su pisali da je princeza plakala pre nego je izgovorila sudbonosno da.

Ona je pak te glasine odbacila kao čisti trač, napomenuvši kako je svaka mlada emotivna na dan venčanja.

Bonus video:

(Espreso/ Ona.rs/ Paris Match/ Prenela: T.M.)